Gündem, Haberler

Genç Kadın Ve Sevgilisine Barda Dayak İddiası

Didem Okay adındaki bir genç bayan, dün gece sevgilisi ile beraber gittikleri barda dövüldüklerini iddia etti. Taksim semtindeki Bekâr Sokak içerisindeki U2 Irlanda Pub barının sahibince hem de öldürülesiye dayak yediklerini söyledi. Barın sahibini de polise şikayet etti. Okay, az daha bizi öldürecekti dedi.

Barda Dayak

Haber Türk Gazetesi yazarlarından İrem Koca, yaptığı haberde, demir olan sopa ile öldürülesiye dövüldüğü iddiasında bulunan Didem Okay, U2 İrlanda Pub barının sahibince yaşadıklarını anlattı.

Olayın vuku bulmasından hemen sonra darp raporunu hastaneden aldıklarını da anlatan Okay, “erkek arkadaşım ile birlikte gecenin yarısında bara gittik. İçeride İrlandalı iki kişi ile mekânın sahibi vardı. Eğlenerek şarkı söylediğimiz bir zamanda İrlandalı olan kişiler gitti. Ayrılır iken de ertesi gün de gelmeleri ve birlikte eğlenmeleri talebinde bulundular. Hemen akabinde de Bar sahibi aniden gelerek, bizi barında istemediğini söyledi. Biralarımızı bitirdiğimizde çıkacağımızı ifade ettikten sonra bar sahibi dışarıya çıktı. Bir süre sonra da elinde demir bir sopa ile içeri girip, kapıyı da ardından kapattı. Mekân takriben altı ya da yedi metrelik bir yerdi. İçeride çalışan sadece bar sahibi bulunuyordu. Erkek arkadaşıma elindeki sopa ile vurmaya başladı. Aralarına girip dövmeyi durdurmaya çalışır iken bana da vurmaya ve beni de dövmeye başladı. Hiçbir sebep de yoktu. Adeta üstümüzde tepindi. Sizi sevmiyorum diye bağırıyordu. Fırsatını bulup dışarıya kaça bildim. Çığlıklar ile yardım çağırdım. Az kalsın bizi öldürecekti” şeklinde olayı anlattı.

Olay Yargıya Taşındı

Olayın hemen akabinde polise bildirildiği için altı tane sivil olan polis olay yerine geldiğini söyleyen Okay, polisler bizi darp raporu almamız için yönlendirdiler, dedi. Bunun için de hastaneye gittiklerini ve darp raporu aldıklarını anlattı. Ayrı zamanda da polise giderek ifade verdiklerinden ve suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir