Eğlence, Moda

Gigi Hadid Hakkında Merak Edilenler

23 Nisan 1995 yılında Los Angeles’ta dünyaya gelen Gigi Hadid’i mutlaka sende tanıyorsun. Güzelliği ile büyüleyen, bir bakanın tekrar tekrar bakmasına sebep olacak bir güzelliği var. Bella adında bir kız kardeşi ve Anwar adında bir erkek kardeşi var. Liseden mezun olduğu dönemde New York’a taşındı ve modellik yapmaya başladı. O sıra, eğitimine de devam etti. İyi ki modellik yapmış, bizi böyle haklı bir güzellikten mahrum bırakmamış diyebiliriz. Ünlü şarkıcı Zayn Malik ile olan birlikteliği her zaman çok konuşuldu.

Kasım 2015 yılında çok yakın arkadaşı olan Kendall Jenner ile Victoria’s Secret Fashion Show’da boy gösterdi. Oyunculuk deneyimi de yapan Gigi, kendine her zaman hayran bıraktı. İlk modellik deneyimini iki yaşındayken, bir reklam filmi ile yaşadı. Dünyada adından bahsettiren başarılı bir kariyeri var. Gigi Hadid hakkında fazla bilinmeyen gerçekler var. Sende okudukça şaşıracaksın.

İçerik Navigasyonu

Sırrı yumurta

1) Gigi, kusursuz fiziğinin sırrı olarak yumurtayı işaret ediyor. Çeşitli baharatlar ile farklı tatlar denemeyi seven Gigi, protein ihtiyacını yumurtadan alıyor.

2) Gerçek adı Jelena Noura Hadid olduğunu biliyor muydun?Gigi, ismini annesi okul yıllarında isim karışıklığı olmasın diye lakap olarak takmış.

Gigi’nin manevi ablası

3) Aile olarak birbirlerine çok düşkün oldukları herkes tarafından biliniyor. Fakat Gigi Hadid, Taylor Swift’i manevi ablası gibi görüyor.

4) Gigi her ne kadar düzenli spor yapıp, sağlıklı beslense de bazı sağlık sorunları var. Troid bezi iltihabı olan Hashimoto ile 2 yıldır uğraşıyor.

Asla squat yapmıyor

5) Gigi, kendi deyimiyle ‘erkek gibi’ takılmaktan hoşlanan bir kadın. Squat spor programında asla yer almaz, boksa ise bayılıyor.

Uygun ama kaliteli

6) Her kadın gibi o da makyaj yapmayı seviyor. Takıntılı olmayıp, ucuz fakat kaliteli ürünler makyaj çantasında yer alıyor.

Kökeni, Filistin ve Hollanda

7) Babası Mohamed Hadid Filistinli, annesi Hollandalı Yolanda Foster. Yarı Filistinli olduğunu belirtmekten çekinmiyor ve bununla gurur duyuyor.

Siyah tayta bayılıyor

8) Favori kıyafeti ve en sık tercih ettiği kıyafet siyah tayt.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir