Zengin İçerik

Girişimleriyle Genç Yaşta Zengin Olmuş Kişiler

Girişimde bulunmak için öncelikle kişinin bir fikri olması gerekmektedir. Bu fikir değişik ve daha önce hiç yapılmamış olmalıdır ki başarılı olunabilsin. Eğer var olan bir şeyi yapmaya çalışırsanız bu girişimden daha ziyade taklit tarzı bir eylen niteliği taşımaktadır. Girişimde bulunmak için bir fikre sahip olmak elbette yeterli değildir bunun yanı sıra bir bütçeye de sahip olmanız gerekmektedir. Bu bütçe sanıldığı kadar az olmamalıdır oldukça ciddi miktarlarda paralar gerektiğinden kişiler de de bu para hali hazırda bulunmadığından kişiler genellikle kredi çekmeyi tercih etmektedir.

Optah-Winfrey.jpg

Girişimleri Ses Getirmiş ve Başarıları İle Bilinen 10 Girişimci

En başarılı girişimcilerden biri Optah Winfrey dir. Hem siyahi olması hem de kadın olmasından dolayı oldukça dikkat çeken bir girişimcidir diyebiliriz. Geçmişte bir çok televizyon programında sunuculuk ve bu tarz işlerde yer almıştır ve bir gün canlı yayında aleni bir şekilde işinden olmuştur ama asla pes etmemiştir. Şu an günümüzde dünya çapında en zengin kadınlar arasındadır hatta en zengini bile olabilir.

steve-jobs.jpg

İkinci girişimcimiz Steve Jobs’dur. Nerdeyse hepimizin hayat hikayesini ve kendine ait markasını bildiğimiz bir kişidir kendisi. Apple markasının kurucusudur. Hayatının hiç bir döneminde okul hayatı bakımından ne yazık ki başarılı olamamıştır. Aile içinde de sıkıntılı zamanlar geçiren Steve lise terk bir kişidir. En çok sevdiği ve yetenekli olduğu işi yapmaya devam etmiştir ve başarılı olmuştur. Na yazık ki yakın bir geçmişte hayata gözlerini yummuştur. Girişimi sayesinde oldukça zengin olmuştur.

Üçüncü kişi Mark Zuckerberg’dir kendisi Facebook adlı sosyal medyanın sahibidir.

Jeff-Bezos.jpg

Dördüncü kişi Jeff Bezos’tur çoğu kişi bilmese de Amazon’un sahibidir.

Beşinci kişi Jack Ma’dır bu da Alibabanın kurucusudur. Altıncı ve yedinci kişi Ingvar Kamprad ve Howard Schultz’dur biri Ikea diğeri ise Starbucks’ın kurucusudur.

Son olarak da Bill Gates ve Coco Chanel de bu listede yer alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir