Sağlık, Yaşam

Göz Renginizi Bir Ayda Değiştirmek İster misiniz ?

Uzun yıllar boyunca Bilim Adamları tarafından yapılan araştırmalarda, birbirinden farklı bölgelerin kültürlerindeki farklı bitkilerin iddiaya göre göz renginde değişikliğe neden olduğu araştırmalarla gösterildi.

Bunların başında ise BAL geliyor.Günlük yaşantımızda sürekli olarak balı hayatımıza soktuğumuz zaman gözlerimiz daha doğal ve açık bir renge büründüğü belirtiliyor.

Göz açısından düşünüldüğü zaman bitki çayı denildiğinde akla PAPATYA ÇAYI gelmelidir.Çünkü sıcak bir bardak papatya çayı ile gözlere daha sıcak bir renk tonu vermek çok kolay.Ayrıca papatya çayı doğal sakinleştirici etkisinden dolayı stresi de azaltmaya fayda sağlayacağı belirtiliyor.

Göz rengini etkileyen diğer bir besin ise beynimizi güçlendiren omega3 deposu BALIK gelmektedir.Balığı hayatınıza devamlı olarak kattığınız sürece gözlerinizdeki bu değişimi farkedeceksiniz.Böylelikle göz renginizin gücünü arttırarak bir ton ileri taşıyabileceğiniz belirtiliyor.

Diğer bir besin ise kaynağı ISPANAK tır.Eğer gözlerinizin daha parlak ve genç görünümlü olmasını isyorsanız demir deposu olan ıspanağı hayatınızdan çıkarmamanız gerektiği belirtiliyor.

Son olarak gözümüze etki eden besin olarak AYIÜZÜMÜ ÇAYI geliyor.Göz kaslarını gevşeterek gözbebeği boyutu değişikliği yaptığı ve en önemliside göze farklı bir renk yaptığı iddia ediliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir