Eğlence, Medya

Gülben Ergen: ‘Çocuklarımın babasını zor tuttum’

Gülben Ergen’in yaşadığı son olaylardan sonra hakkında mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı çıkardığı Erhan Çelik’e savcılıktan bir kötü haber daha geldi. Savcılık, mahkeme kararına uymadığı gerekçesiyle Çelik hakkında “zorlama hapsi” uygulanmasını talep etti.

İstanbul 11. Aile Mahkemesi henüz kararını vermedi. Talebi karara bağladıktan sonra mahkeme Erhan Çelik hakkında hapis kararını reddedebilir ya da talebi kabul edebilir. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen, “şiddet” ve “hakaret” iddiasıyla mahkemeye başvurmuş, Erhan Çelik’in 3 ay süreyle eski eşiyle çocuklarına 50 metreden fazla yaklaşması ve telefonla araması yasaklanmıştı.

gulben-ergen-ile-erhan-celik-bosandi.jpg

İçerik Navigasyonu

Zorlama Hapsi Ne Demektir?

Yasaya göre mahkeme tarafından konulan tedbir kararını ilk kez ihlal eden kişiye yine mahkeme kararıyla 3 günden 10 güne kadar hapis cezası verilir. Kişinin tedbir kararını ihlal etme suçunu tekrarlaması halinde ise 15 günden 30 güne kadar zorlama hapsi verilir. Ancak zorlama hapsinin tamamı 6 ayı geçemez.

cocuklar-icin-paylasimi-kaldirdi-hizini-alamayip.jpg

‘Çocuklarımın Babasını Zor Tuttum’

Seda ve Uğur’la programına katılan Gülben Ergen, konu ile ilgili ilk kez açıklamada bulundu ve  “Çocuklarımın bende dahi olmayan mahrem fotoğraflarını paylaştı. Çocuklarımın babasını zor tuttum.” dedi. Çelik’in Ergen’in çocuklarının kendisine baba dediğini iddia etmesi konusuna da değinen ünlü şarkıcı “Ne babası. Benim çocuklarımın aslan gibi babası var. Çocuklarımın babasıyla, çocuklarımı ondan koruyacağım. Çocuklarım Annelerinin evlendiği adama abi’ dediler. Anneleri için verdikleri krediydi o” açıklamasında bulundu.

gulben-ergen-seren-serengil-yesim-salkim-erhan-celik.jpg

Gülben Ergen’in Zor Günleri

Kamuoyunun yakından takip ettiği Gülben Ergen zor günler geçiriyor. Yeşim Salkım ve Seren Serengil ile yaptığı tartışmalar ve hakkında çıkan yasak aşk haberleri şarkıcının epey canını sıkmış durumda. Bilindiği üzere Gülben Ergen İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles ile yasak aşk iddiaları yayıldıktan sonra çeşitli kanıtların medyaya yansıması ile topa tutulmuştu. Bunların hepsini yalanlayan Gülben Ergen, Tolga Duğles’in eşinden ayrılması ile ne yapacağını bilememişti.

Bir magazin programına canlı yayınla bağlanan Yeşim Salkım, Gülben Ergen’in bu vukuatının ilk olmadığını, daha önceleri de kendi kocasını ayarttığını, sürekli evli erkekler ile birlikte olduğunu açıklamıştı. Erhan Çelik’ten ayrılma sebebini de aldatma olarak belirtmiş, Tolga Duğles ile yaşadığı yasak aşkın doğru olduğunu anlatmıştı.

Ardından Seren Serengil, kendi sunduğu magazin programında Gülben Ergen’in, zamanında evlenmek üzere olduğu Ali Yıldırım’ı da elinden aldığını ve kendi evliliğine mani olduğunu anlatmıştı.

Erhan Çelik tüm bu iddialar karşısında aldatıldığını kabullendi ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gerçekleri anlattı. Buna rağmen Gülben Ergen’in kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırması konusunda tepkiler çığ gibi büyüyor.

  1. Erhan Çelik'in çocuklarla çektirdiği özel fotoğrafları yayımlamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

    1. Konu ne olursa olsun işin içine çocukların karıştırılması çok yanlış
    2. Gülben Ergen'in eski eşini dava etmesi nedeniyle bunlar yaşandı. Keşke dost kalabilselerdi.
    3. Mustafa Erdoğan'ın da polemiğe katılması ile işler arapsaçına döndü
    4. Bu polemik hakkında fikrim yok
    18 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir