Eğlence, Medya

Hadise Ve Dodan Özer Aşk Mı Yaşıyor?

Hadise; 1985 yılında Belçika’da yaşayan bir Türk bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Belçika’da doğan Hadise aslen Sivaslı bir ailenin çocuğudur. 2003 yılında katıldığı bir şarkı yarışmasında herhangi bir derece alamamasına rağmen albüm teklifleri almış böylece ilk albümünü çıkarmak için hazırlıklara başlamıştır. 2004 yılında ilk single çalışmasını yapan hadise günümüzde bir çok şarkısıyla genç yaşlı hemen hemen herkesin hayranı olduğu bir kitleye sahiptir.

İçerik Navigasyonu

O Ses Türkiye Jürisi Olarak Ününe Ün Kattı 

Hadise o Ses Türkiye yarışmasının düzenlenmesi ile o ses turkiye jürisinde yer almış ve o günden bugüne hala yarışmada jürilik yapmaktadır. 7 yıldır yarışmada jürilik yapan hadise istikrarlı duruşuyla da dikkatleri çekti.

Hadise’nin Aşk Hayatı 

Adı sık sık başka başka kişilerle anılan Hadise’nin son olarak aşk yaşadığı iddia edilen kişi ise akılları tamamen karıştırmış durumdadır. Hadise son sezonda yarışmacısı olan ve kendisine yıllar sonra ilk birinciliği tattıran Dodan Özer’le aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Dodan Özer Kimdir?

Dogan Özer  1979 Muş doğumludur. İstanbul’da yaşayan Dodan Özer geçtiğimiz yıl yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasına katılan Dodan Özer jüri üyesi Hadise’nin takımında yer almış ve 6 yıl şampiyon olamayan Hadiseyi şampiyon yapmıştır.

Etkileyici sesiyle Türk Halkının gönlünü fetheden Dodan Özer O Ses Türkiye’nin geçen yılki şampiyonu olmuştur.

Son Açıklaması Akılları Karıştırdı

Hadise hayatımda biri var dedikten kısa süre sonra  sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla akılları karıştırdı. Hadise’nin geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Dodan Özer’le paylaştığı fotoğraf sonrası Hadise’nin hayatındaki kişi Dodan Özer mi soruları akıllara geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir