Haberler

Hale Soygazi Seda Sayan Hakkında Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Yeşilçam’ın usta oyuncusu ve eskitemediği güzelliği Hale Soygazi’nin başı şu son günlerde Seda Sayan ve Uğur Arslan ikilisinin beraber hazırlayıp sundukları Show TV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan ‘artık susma’ programı ile dertte. Seda Sayan ve Uğur Arslan programlarına çıkardıkları Murat Şar isimli kişinin onu doğuran biyolojik annesini ararken pek çok ünlü Yeşilçam oyuncusu kadının da bu şahsın annesi olabileceğini iddia etmişlerdi.

hale-soygazi-seda-sayan-ve-ugur-arslanin-programinda-reyting-malzemesi-yapildi.jpg

Hale Soygazi Basın Açıklaması Yapacak

Show Tv ekranlarının gündüz kuşağında yayınlanan program ‘Artık Susma’ Hale Soygazi ile en sonunda mahkemelik oldu. Murat Şar isimli bir vatandaşın gerçek annesini bulmak için programa katılması ile beraber başlayan olaylar da kişinin annesinin bir Yeşilçam artisti olabileceği iddia edildi. Bu kişiler ile ilgili çeşitli fotoğrafların da yayınlanması ile beraber bu konuda en çok ok Hale Soygazi’ye yöneltildi. Kendisi hakkında bu şekilde asılsız, yalan ve kandırıcı bilgilerin verilmesinden çok fazla rahatsızlık duyan usta Yeşilçam oyuncusu Hale Soygazi daha fazla bu duruma dayanamamış olacak ki bugün avukatı ile Çağlayan Adliyesine giderek Seda Sayan , Uğur Arslan ve program ile ilgili suç duyurusunda bulunmaya karar verdi. Saat 11.30 sularında avukatı ile beraber bir basın açıklaması da yapacağını avukatı aracılığı ile duyuran güzel oyuncu Hale Soygazi programda sadece kendi adının değil ailesinin adının da geçmesinden son derece büyük bir rahatsızlık duyduğunu, kendisinin gayri meşru bir çocuk sahibiymiş gibi gösterilmek istendiğini ve yaşanan tüm bu olumsuz süreç nedeni ile kendisi ve ailesinin duygusal anlamda yıpranmış olduğunu sözlerine ekledi.

hale-soygazi-murat-in-annesi-mi.png

Reyting Uğruna Yaşanan Bu Olaylar Çok Çirkin

Günlerdir Uğur Arslan ve Seda Sayan programlarında Murat Şar isimli konuklarının biyolojik annesini arıyorlar ve annesi olabilecek kişiler arasında da Yeşilçam’ın eski kadın oyuncularını işaret ediyorlardı. Rayting kazanmak uğruna günlerce Yeşilçam’ın oldukça ünlü isimşerini programlarında ismini geçirmiş ancak izleyiciden gelen yoğun tepkiler üzerine bütün okları HAle Soygazi üzerinde toplayarak programlarına devam etmişlerdi. Artık Susma programı her gün Show Tv ekranlarında.

DNA Testi İstiyoruz

Hale Soygazi, savcılıkta soluğu aldı ve suç duyurusunda bulundu. Murat Şar’ın annesi olduğu iddiası ile gündüz kuşağı programında adı geçen Soygazi, ‘DNA testi istiyoruz.’ açıklamasında bulundu.

seda-sayan-in-sundugu-program-hale-soygazi.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir