Eğlence, Medya

Haluk Levent’ten Cumhurbaşkanı Resepsiyonu ile İlgili Flaş Açıklama: ” Çağırsalar…”

İçerik Navigasyonu

1. “Ben Muhalif Olabilirim Ama…”

Cumhurbaşkanlığı’nda düzenlenen davetlere çağırılıp çağırılmadığı sorulan ünlü sanatçı Haluk Levent, “Yok çağırmadılar oradaki yemekleri gördükçe içim gidiyor zaten, niye ben çağrılmıyorum diye. ‘Çağırsalar Haluk Levent gitmez’ diyorlar ama hayır giderim. Kenara çekmeye çalışırım, ‘siz Cumhurbaşkanısınız lütfen şunlara el atın’ derim. Giden sanatçıları eleştirmiyorum, insanların iktidarı sevme özgürlüğü var. Ben muhalif olabilirim ama gidenlerin tamamına yalaka demek doğru değil.” yanıtını verdi.

cumhurbaskanligi-resepsiyonuna-katilan-unluler.jpg

2. “Tanıdığım Ülkücü ve Muhafazakâr Arkadaşlarım Var”

Muhafazakâr kesimin Atatürk’e bakış açısını da değerlendiren ünlü şarkıcı, “Muhafazakâr kesim 1930’lardan beri yüzde otuzları, altmışları buluyor. Muhafazakâr kesimin Atatürk düşmanı gibi gösterilmesi yanlış. Tanıdığım Ülkücü ve muhafazakâr arkadaşlarım var. Hiç de Atatürk düşmanı gibi görmüyor, hep kutsalları olarak görüyorlar. Günlük olaylara ya siyasi politik olaylara Haluk Levent olarak girmem doğru değil. Atatürkçülük sembol edilmemeli, sözde olmamalı.” ifadelerinde bulundu.

haluk-levent-1.jpg

3. “Kendi Atatürkçülüğümü Savunuyorum”

Son günlerde yaşanan Atatürk polemikleriyle ilgili kendi düşüncelerini aktaran sanatçı, “Anıtkabir’e çocukları götürmekle ya da çiçek bırakmakla Atatürkçü olunmaz. Buna bende dahilim. Ben iktidar ya da muhalefet partisi Atatürkçülüğü yapmıyorum. Kendi Atatürkçülüğümü savunuyorum. İdeolojiler dünyanın sorunlarına çözüm üretebilecek seviye değiller. Dünyada iklim, açlık sorunu varken hiçbir devletin buna çözüm getirdiğini düşünmüyorum.” şeklinde konuştu.

4. “Atatürk Yerine Mustafa Kemal”

Yaptığı mücadeleleri hatırlattığından dolayı Atatürk hakkında konuşulurken Mustafa Kemal olarak ifade etmeyi tercih ettiğini söyledi.

haluk-levent-kimdir.jpg

5. “İzmir Marşı’ndan Para Kazanmadım”

İzmir Marşı klibiyle beraber popülerliği bir kat daha artan Haluk Levent, klipten sonra konserlerinde artış olduğunu da belirtti. Klibi başka müzik platformlarında yayınlamadığını ve buralardan herhangi bir para almadığını da sözlerine ekledi.

  1. Sizce Haluk Levent Cumhurbaşkanlığı’ndaki davetlere katılmalı mı?

    1. Bu zamana kadar çağrılmadıysa bundan sonra da gitmemesi gerektiğini düşünüyorum.
    2. Muhalif seslerin de resepsiyonlara çağrılmaları gerektiğini düşünüyorum
    3. Bence Cumhurbaşkanlığı’nın düzenlediği organizasyonlara davet edilen herkes katılmalı
    4. Fikrim Yok
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir