Eğlence, Medya

Hande Erçel Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Ünlü oyuncu Hande Erçel, reklam yüzü olduğu şampuan markanın düzenlediği gecede dans şovuyla sergilediği performansla hayran kitlesini adeta ikiye böldü. Ünlü oyuncuyu ‘yerli Jennifer’ olarak tanımlayan da oldu…

En son Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle ekran karşısına çıkan ünlü oyuncu Hande Erçel yeni sezonda Tolgahan Sayışman’la Siyah İnci dizisinde başrolü paylaşacak.

Dizisiyle gündemde olan Hande Erçel dans şovu geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı salladı. Güzellik elçisi olduğu markanın düzenlediği gecede boy gösteren Erçel, önce Instagram hesabından dans provasından bir fotoğraf paylaşarak, “Bu gece beni hiç görmediğiniz bir şekilde karşınıza çıkacağım, çok heyecanlıyım. Sizi çok şaşırtacak bir sürprizim var! Keşke daha fazla şey söyleyebilsem. Ama sürprizi bozmak istemiyorum. Sosyal medya hesabımdan bu geceyi takip edebilirsiniz” notunu düştü.

Yerli Jennifer

Güzel oyuncunun geceye özel bir dans şovu hazırladığı ortaya çıktı. Seksi kıyafetiyle bir kuğu gibi süzülen oyuncunun dans ve hareketlerini Jennifer Lopez’e benzeten oldu… Ancak Erçel’in fazla kiloları da çok konuşuldu. Ünlü oyuncu ise dans videosunu, “Dün gece benim için çok özel ve çok güzel bir geceydi gerçekten. Kendimi daha önce hiç hayal etmediğim bir şekilde, sizin karşınıza çıkarak saç dansı performansını gerçekleştirdim. Yanımda olan, destek olan, yorumlarıyla beni motive eden herkese milyonlarca teşekkürler” notuyla paylaştı.

Ayakları Perte Çıktı

Hande Erçel dans şovunun ardından yara bantları ile sarılı harap olmuş ayaklarının da fotoğrafını atarak, “İsteyince olabileceğine inananlara, canım ayaklarım” yazdı.

Yorum Yağmuru 

Hande Erçel dans şovu sosyal medyayı da ikiye bölerken  olumlu-olumsuz birçok yorum geldi. Yorumlar arasında dansıyla Erçel’in büyülediği söylenirken, bazıları da ‘Sen birdaha dans etme Hande’ demekten kendini alamadı. Erçel’in gitmeyen basenleri dikkat çekerken plajda bir oturuşta 50 midye yediği yeniden akıllara geldi…

Sizler için yapılan yorumlardan en ilgi çekici olanları derledik;

**Bu dans için basenli ve kilolusun sana hiç yakışmamış**

**burn baby burn**

** Dansı izlerken Jennifer Lopez gibi geldi anlık vücut hatları hareketler aynı seksilik**

**Sen sanattan değil sanat senden ilham alsın, öyle güzelsin ki**

** Serenay Sarıkaya’nın dansı gibi değil, sadece kafanı sallamışsın**

** Muhteşem bir detaysın**

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir