Eğlence, Medya

Her Giydiği Olay Olan Ünlüler

Magazin dünyasında ünlülerin ilişkileri dışında en çok konuşulan özelliklerinden biri de giyimleridir. Ünlülerin giydiği kıyafetlerin tarzları,fiyatları,başka bir ünlünün giydiği kıyafetin kopyası olup olmaması gibi konular ekstra dikkat çekiyor. Bir de her giydiği olay olan ünlülerimiz var tabi. Gelin hep birlikte göz atalım.

İçerik Navigasyonu

1. Tabii ki ilk sırada olmazsa olmaz divamız Bülent Ersoy

Tahmin ettiğiniz gibi sevgili divamız her bir kıyafetine çok fazla para harcıyor ve onları asla bir daha giymiyor. Bu durum çoğu ünlü için sadece sahne kıyafetlerinde geçerli olsa da divamız bunu günlük kıyafetlerinde de sürdürüyor. Gösterişli kıyafetlere ve mücevherlere olan düşkünlüğü de dikkatlerden kaçacak gibi olmayan divamız,tabii ki listemizin olmazsa olmazı durumunda.

2. Hadise

Kız kardeşi tarafından giydiriliyor olan ünlümüz Hadise de kıyafetleri ve tarzıyla oldukça dikkat çekmekte. Sahnede kullandığı kıyafetleri de gayet iddialı olan Hadise, kıyafetlerini, her geçen gün mükemmelliğini artıran dans gösterileri ile de bütünleştirmeyi başaran ünlülerden. Yalnız Hadise konusunda, kardeşinin onu güzel giydirdiğini değil de sanki bir konuda intikam almaya çalışırcasına kötü giydirdiğini düşünen kesim de oldukça fazla.

3. Taytları ile bütünleşen ünlümüz Atiye

Sayesinde tüm ülkeye tayt giyme alışkanlığı kazandıran ünlümüz Atiye, gerçekten de çok yakıştırıyor kendine bu rengarenk taytları. Şimdiler de daha modern bir giyime doğru giden Atiye’yi taytlarla da çok seviyorduk,özleyeceğiz gerçekten.

4. Tişört kralı Acun Ilıcalı

En az Atiye’nin taytları kadar Acun’un tişörtleri de anılıyor ülkede. Çoğunlukla her programda düz siyah tişört tercih eden Acun, programlarının özel günlerinde desenli tişört kullanmayı da ihmal etmiyor.

5. Tuğba Özay

Özgüveni yüksek bir ünlümüz olan Tuğba Özay, birkaç kez bunu abartıp Kim Kardashian gibi dekotleti pozlar vermişti hatırlarsanız. Tuğba Özay, dekolte giymeyi seviyor,dekolte giyim de olay olmaya müsait. Yapacak bir şey yok.

6. Hande Yener

Yıllar geçtikçe gençleşen ünlülerimizden olan Hande Yener, her giydiği olay olanlardan. Özellikle sahne performanslarında tercih ettiği mayo benzeri kıyafetlerle adından oldukça söz ettiriyor doğrusu. Gittikçe gençleşen yapısı ile de uzun yıllar söz ettirmeye devam edecek gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir