İlişkiler, Yaşam

İlham Verici Erkeklerin Kadınlarda Dayanılmaz Bulduğu 10 Şey

Erkekler nasıl kadınları sever? Nasıl kadınlara bakar? Bu soruların cevapları verelim şimdi.

İçerik Navigasyonu

1- Yuvarlak Hatlar

Her erkeğin kadında aradığı özellik yuvarlak hatlardır. Yuvarlak hatlı kadınlar daha seksi ve iddialı kadınlardır. Göğüslerin, kalçaların belirgin olması bir erkeğin çok istediği özelliktir.

2- Doğal Görünüm 

aslında erkeklerin daha çok makyajlı kadınları sevdiği gibi bir yanlış düşünce vardır. Aslında tam tersi erkekler makyaj yapan değil doğal kadınları daha hoş bulurlar.

3- Dolgun Kalçalar

Kalçalar kadınlarda dikkat çeken en iddialı noktalardır. Erkekler dolgun kalçalı kadınları dayanılmaz, çekici bulurlar.

4- Dolgun Dudaklar

Kadınların yüzlerinde şüphesiz ki en çok dudaklar dolgun dudaklar yakışır. Erkekler de kadınlarda en çok dolgun dudakları çekici bulurlar.

5- Bel Gamzeleri

Bel gamzeleri çok az kadında bulunan ancak nadir olduğu için çok güzel görünen vücudun ayrıntılarıdır. Erkekler de bel gamzeleri olan kadınları çok daha çekici ve seksi bulurlar.

6- Utangaç Haller

Kadınların utangaç halleri erkekleri cezbeden bir diğer özelliktir. Kadınların utandıkları zaman yüzerinin kızarmasını erkekler çok çekici bulurlar.

7- Dağınık Saçlar

Erkekler kadınlardan kuaförden çıkmış toplu ve düzenli saçları sevmezler. Kadınların daha doğal daha dağınık saçları erkekleri daha çekici gelir.

8- Çıplak Ayaklar

Çıplak ayaklar bir çok erkek için çok çekicidir. Erkekler için çıplak ayak kadın vücudunda gizemli kalan bölgelerdir çoğu zaman ayakkabılar ve çoraplar içinde görünmeyen kadın ayakları erkekler için inanılmaz çekici gelir. Bu yüzden kadınların çıplak ayakları erkekler tarafından  enteresan bir şekilde beğenilir.

9- İştahlı Kadınlar

Kadınların en büyük takıntıları kilolardır, ancak erkekler kadınları kendini gördükleri kadar kilolu görmezler. Sürekli diyetteyim diyerek yemek yemeyi reddeden kadınları erkekler hiçte çekici bulmazlar. Kendileriyle beraber hemen hemen her şeyi yiyebilen kadınlar erkekler için çok çekicidirler.

10- Ayva Göbeği

Saatlerce zayıf kaslı bir vücut için spor salonlarını mesken tutan kadınlar aslında uğraşlarının çok da gerekli olmadığını bilmeleri gerekir. Çünkü erkekler çok zayıf kadınlardan hoşlanmazlar erkekler için çekici olan hafif ayva göbektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir