Eğlence, Geyik, Medya

İluminati’nin Son Projesi: Poppy

 Fakat Poppy, takip ettiğiniz ya da abonesi olduğunuz Youtuber’lardan biraz daha farklı.

Poppy’nin bu denli sevilmesinin tek nedeni güzelliği veya saf duruşu değil. Yayınladığı kliplerde verdiği subliminal mesajlar, şarkılarına gizlediği şifreler, kullandığı Siyonizm piramidi, şeytan pozları ve daha fazlası Poppy’i İluminati’nin son projesi olarak karşımıza çıkartıyor.

1 Ocak 1995 tarihinde ABD’nin Tennessee şehrinde doğan Poppy’nin mesleği müzisyenlik. Kendi Youtube kanalında da kendi bestelediği şarkıları yayınlıyor. Buraya kadar her şey notmal gözükse de iş bundan sonra karışmaya başlıyor.

poppy-ifsa.jpg

‘I am Poppy’ adlı şarkıyı incelediğimizde ilginç şeylerle karşılaşıyoruz. Klip, değişik sesler, durağan bir görüntü ve içerisinde küçük bir televizyonla başlıyor. Az çok İngilizce bilen bir bireyin duyduğu robotik seslerden anlayacağı kelimeler ise ‘’Follow me or be dead, save me, hail Satan’’. Yani demek istiyor ki, ‘’Beni takip et ya da öl, Kurtar beni, yaşa şeytan’’

Yine ‘I am Poppy’ şarkısını tersten dinlediğinizde duyduklarınıza inanamayacaksınız. Sürekli İluminati kelimesinin kullanıldığı parçada Poppy, sadece bir aracı olduğunu söylüyor.

poppy-youtube.jpg

Bir diğer İluminati vurgusu ise videolarda yer alan Doritos ve Monster Enerji İçeceği. Eğer siz de bu markaların Poppy’e sponsor olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bunun nedeni ise Poppy kiplerinde, doritosu ne zaman eline alsa tek gözünü kapatıyor. Doritos’un üçgen şekli ile Poppy’nin tek gözü birleşince ortaya İluminati’nin ‘Her şeyi gören göz’ simgesi ortaya çıkıyor.

 Monster Enerji İçeceği’nin üzerinde ise 3 adet ‘t’ harfi bulunuyor. ‘t’ harfi İbrani alfabesinde ‘6’ sayısını ifade eder ve bu ‘t’ler yan yana konulduğunu karşımıza ‘666’ sayısı ortaya çıkıyor. Bu sayı ise şeytan anlamına gelmektedir.

Bir Düşünce “İluminati’nin Son Projesi: Poppy

  1. sena dedi ki:

    mehaba cok güzel bir aciklama ama daha fazla bilgi alabilirmiyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir