Zengin İçerik

İnanılmaz 12 Erkek Kol Düğmesi Modelleri

İçerik Navigasyonu

​​​​​​​1- Tek Harfli Kol Düğmeleri

Harfli kol düğmeleri genellikle sevgililerin tercihi olmuştur. Çünkü bir erkek için en önemli olan sevgilisidir. Bu yüzden bu önemini belirtmek için kol düğmesinde onun ismini taşıması inanılmaz olacaktır.

2- Osmanlı Nişanlı

Ceddimizin ülkesi olan Osmanlı İmparatorluğu’nun büyüklüğünü ve şanını yükseltmek için kol düğmen Osmanlı Tura’lı olabilir.

3- Arapça Vav Şeklinde Kol Düğmeleri

İslam’a çok önem veren ve bu çatı altında çalışmalar, hizmetler ve araştırmalar yapan bir erkek iseniz Allah’a (c.c) kulluğun simgesi olan vav harfi tam size göre

4- Takım Amblemi

Fanatik erkekler için vazgeçilmez olan aksesuarlardan biri de takımına uygun olan kol düğmeleridir. Bu kol düğmeleri ile her an takım ruhunu yaşayabileceksiniz.

5- Tamirci Modeline

Biraz farklı olmasına rağmen çoğu kişinin tercih ettiği kol düğmelerinden biridir. Görünüşü bir saat içini arındırmakla beraber farklı bir tarz katmaktadır.

6- Kale Görünümlü Kol Düğmeleri

Farklı erkek kol düğmeleri isteyenler kale görünümlü en uygun seçim olacaktır.

7- Gitar Şeklinde Kol Düğmeleri

Gitara tutkunuz var ise bu kol düğmesini çok beğeneceksiniz. Aslında sadece gitar değil müziği seviyorsanız da bu seçim tam size göre olacaktır.

8- Piramit Şeklinde Kol Düğmeleri

Herkesin zevkine göre kol düğmeleri vardır. Bu kol düğmesi ise coğrafya, biyoloji ve astronomi ile ilgileneler için uygun olup sadece görüntüsünü beğenen herkesin seçimi olabilir.

9- Özel İsim Yazdırılmış Şeklinde Kol Düğmeleri

Kol düğmeleri damat içinde özel olmalıdır. Bu yüzden bütün damat adaylarımıza sevgilisinin ismi yazan kol düğmelerini tavsiye ederiz.

10- Ay Yıldız Nişanlı Kol Düğmeleri

Ülkemizin resmi bayrağının simgesi olan ay yıldız nişanını taşıma şerifine nail olmak isteyenler için mükemmel çözüm. Her şet Türkiye için.

11- Aile Resmini Taşıyan Kol Düğmeleri

Aileniz için güzel bir anlam taşıyan bir şey istiyorsanız bu düğmeyi kullanmanızı tavsiye ederiz.

12- CTRL ve ESC Gibi Klavye Tuşlarından Kol Düğmeleri

Teknoloji ile ilginiz var ise bu düğme sizin gibi bilgisayar severler için mükemmel seçim olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir