Dünya

İngiliz Kraliyet ailesinden Sevindiren Haber

Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Prens William’dan tüm dünyaya bir haber daha. İngiltere kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu ve Birleşik Krallık tahtının 2 numaralı varisi Prens William yeniden baba olmaya hazırlandığını duyurdu. Charlotte adında bir kız ve George adında bir erkek çocukları bulunan Kate Middle ile Prens William çifti yeniden çocuk sahibi olacaklarını duyurdu. Bu haber başta genç çiftlerin aileleri başta olmak üzere tüm Birleşik Krallık’ta sevinçle karşılandı.

kate-middleton-hamile.jpg

Prens William ile Kate Middleton 2011 yılında dünya evine girmişlerdi. Kraliyet prosedürlerine göre evlenen çiftin düğünlerine yaklaşık 2000 kişi davet edilmişti. Evlendikleri günden bu yana sürekli magazin gündemini işgal eden çiftin her hareketi haber konusu olmuştu. Bir erkek ve bir kız kardeşi olan Cambridge Düşesi Kate Middle geçtiğimiz mayıs ayında bir kız çocuğu dünyaya getirmiş ve uzun  süre ortalardan kaybolmuştu. Henüz 33 yaşında olan Kate Middle, 35 yaşını doldurmadan bir çocuk daha doğurmak istediği, 40 yaşına gelmeden ise dördüncü çocuğunu doğurmak istediği yakın çevresinde konuşuluyor. Çocuklarını kalabalık bir aile ortamında büyütmek istediği söylentiler arasında.

kraliyet-ailesi.jpg

Önceki iki hamileliğinde olduğu gibi yine çeşitli sağlık sorunları yaşadığı, özellikle mide bulantılarının çok olduğu söyleniyor. Sabah hastalığı diye bilinen mide bulantıları yüzünden evinden dışarı çıkamaz hale geldiği söylenen Cambridge Düşesi Kate Middle, bir çok programını iptal etmek zorunda kalmış.  

Üçüncü çocuğuna hamileliğinin ardından eşi Prens William ile birlikte olduğu bazı davetlere katılmaktan vazgeçen Kate Middle bu sıralar evinde dinlenmeyi tercih ediyor. Eşi Prens Willam’ın yakın arkadaşı Bear Maclean ile Daisy Dickson’un düğün törenine çok istemesine rağmen katılamayan Kate Middleton, eşi Prens William’ı kız kardeşi Pippa Middleton düğün törenine göndermişti.

kate-middleton-kimdir.jpg

Üçüncü çocuk konusunda daha önce aralarında anlaşmazlık olduğu Kate Middleton’un ısrarla doğurmak istediği fakat Prens William’ın bu konuya eşi kadar sıcak bakmadığı magazin haberlerine yansımıştı. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir