Haberler, Teknoloji

Iphone 8’in Bu Özelliklerine Hayran Kalacaksınız!

Her yıl teknoloji bağlamında birçok yenilik karşımıza çıkmakta. Hatta bu teknolojik gelişmelerin  adeta çıkması için dört gözle bekleyen bir kitle var diyebiliriz. Bu gelişmelerden bir ise akıllı telefonlar. Her yıl onlarca yeni markada çıkan bu akıllı telefonlarda bir marka göze çarpıyor. İşletmelerin adından saygıyla bahsettikleri ve işletme yapısı ile göze çarpan, belirli bir müşteri kitlesine hitap eden ve aynı zamanda oldukça fazla sadık müşterisi olan Apple.

Steve Jobs’ın kurduğu ve hala ilk günkü gibi büyük bir heyecanla büyüyen Apple her sonbahar da olduğu gibi yeni bir akıllı telefon çıkardı: İphone 8. İphone 8 geçen sene ki İphone 7’ye nazaran daha çok ses getirdi diyebiliriz. Çünkü özellikleri itibariyle göze çarpan bir dizayının yanı sıra oldukça özel bir telefon diyebiliriz.

Ekran tasarımında incelik ve teknoloji buluştu

Tipik akıllı telefonlara nazaran İphone’nun her telefonda ince yapısı ve güzel bir görüntüsü vardır. Bu görünüm ise İphone 8 ve İphone 8 Plus’ta da dikkat çekiyor. Ekran teknolojisinde ki en son teknoloji olan Retina HD ekrana olan İphone 8 ve İphone 8 Plus’ta ayrınca ekran boyutları da değişkenlik gösteriyor. İpohe 8’de 4.7 inçlik bir ekran yapısı varken bu boyut İphone 8 Plus’ta 5.5 inçe çıkıyor

Suya dayanıklı yapı

Son zamanlarda çıkan hemen hemen her akıllı telefonda karşımıza çıkan suya ve toza dayanıklı yapı İphone 8 ve İphone 8 Plus’da karşımıza çıkar. Bu sayede hem rakip firmalardan rekabette geri kalmıyor hem de kullanıcısına rahat bir kullanım imkanı sağlıyor.

Fotoğraf makinesinde yeni bir boyut

Hayatımıza giren selfie ile fotoğraf çekme kavramı daha da dikkat çekici bir hal aldı. Bunu sonuncunda da her yeni çıkan akıllı telefonda yüksek çözünürlük ve geniş açı gibi kavramlar arar olduk. Özellikle İphone 5’ten itibaren Apple markalı akıllı telefonlarda dikkat çeken fotoğraflama kalitesi İphone 8’de de istikrarını sürdürüyor. İphone 8’de 12 MP kamera ve 5 kata kadar dijital yakılaştırma varken İphone 8 Plus’ta 12 MP geniş açılı kamera ve 12 MP telefoto kamera, 10 kata kadar yakınlaştırma kavramı karşımıza çıkmakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir