Spor

Irkçı Saldırıya Uğrayan Gomis, Taraftarlara Mesaj Gönderdi

Futbol camiasını uyandıran o tweet şu şekilde,

“Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray’da bi tane maymun var topa düşmanı gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor.”

gomis-gs.jpg

Hepcan’ın yazdığı bu tweetin Galatasaray’lı futbolcu Gomis’e hitaben yazıldığı yönünde birçok kişiden olumsuz tepkiler alan ünlü fenomen hakkında takımın avukatları tarafından dava açılacak. Gomis, Hakan Hepcan’a dava açarak tüm taraftarlara mesaj gönderdi.

hakan-hepcan.jpg

Attığı tweetin ardından Galatasaray takım taraftarları “Irkçı Hakan Hepcan” şeklinde hastag oluşturdu, hastag TT sıralamasında ilk sıralarda yer gösterdi. Gelen tepkiler üzerine Hepcan, tweetini silip şu şekilde özrünü beyan etti;

hakan_hepcan_kimdir_kac_yasinda_ve_nerelidir.jpg

“Yine de yanlış anlaşıldıysam özür boynumun borcudur “özür dilerim” ırkçılık, faşizim nefretimdir. Bunu açıklamak zorunda olmak bile korkunç.”

Gelen tepkiler üzerine tweet’ini silip özür dilese de eleştirilmeye devam edilen Hakan Hepcan hakkında tüm Galatasaray taraflarlarının destek verdiği ‘IrkçıHakanHepcan’ hashtag’i, TT sıralamasında birinci sıraya kadar yükseldi.

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar: “Çık Efendi Gibi Özürünü Dile.”

”Bu çocuk efendi ve kendi halinde yetenekli de bir çocuk ama malesef çirkin bir söylem dökülmüş parmaklarından. Ardından herkes yüklenince, “yanlış anlaşıldım” demiş. Lan alenen Gomise maymun demişsin zibidi. Yanlış anlaması mı var! Siyahi bir futbolcuya ırkçı bir hakaret etmişsin. Çık efendi gibi özürünü dile “çocukluk ettim, ırkçılıktan değil cahillikten oldu” vs. gibi bir mazeret bildir bari. Bu arada ben de ona zibidi dedim, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim zabudo demek istemiştim…”

Ahmet Çakar’dan Sert Tepki

Derin Futbol programına bağlanan Hakan Hepcan’a Ahmet Çakar’dan sert bir tepki geldi. Çakar, “Sen vatan haini darbecilere destek veren ırkçı bir şerefsizsin” şeklinde sinirini dile getirdi. Ünlü fenomene terbiye dersi veren Çakar’ın , “Senin küçüklüğünde bir sorun var. Bize gerçekleri anlatmıyorsun. Mesela tweeti 15 saniye sonra silmedin. Bir müddet sonra sildin. Bunları bize anlatmıyorsun. Maymun kelimesinin ırkçı anlamına geldiğini nasıl bilmezsin? Ben sana ince sesin ve parlak suratından dolayı yumuşak birisin desem edepsizlik etmiş olurum değil mi? Sen de bunu yaptın” şeklinde çıkışması üzerine Hakan Hepcan hattan ayrıldı.

  1. Peki siz Hakan Hepcan’a gelen tepkiler üzerine ne diyorsunuz?

    1. Bence yanlış anlaşılmış, üzerine fazla gidilmiş.
    2. Aptal mı kandırıyor? Yaptığı düpedüz ırkçılık!
    3. Hakan Hepcan kim ya?
    4. Memlekette konuşulacak şey kalmadı tabii.
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir