Eğlence, Geyik

İspanyol Erkeklerine 5 Adımda Yaklaşıyoruz

Her milletin kültürel yapısı değişkenlik gösteriyor ve buna bağlı olarak da kişilik yapıları da. Fransız kadınlarının klas duruşlarına hayranken İtalyan erkeklerinin kibarlığı ile dikkat çekici oluyor. Bu yüzden milletlere göre erkekler konusu iki cinsiyet için oldukça dikkat çekici diyebiliriz. Kadınların da sürekli merakını çeken bir konu var bu konu ile ilgili. Konumuz ise İspanyol erkekleri. İspanyol erkeklerine daha yakından bir bakmaya ne dersiniz?

İçerik Navigasyonu

1) Hızlı Konuşurlar

Sanırım ilk adımımız kesinlikle konuşmadan yana olmalı zira iletişim önemli. Kendi dillerinin de verdiği ahenkle İspanyol erkeklerinin hızlı konuştuklarını söyleyebiliriz. Hızlı konuşmaları hareketlerine de yansımış hali diyebiliriz. Çünkü heyecanlı bir tavırları vardır hani derler ya ele avuca sığmaz diye bu tanım kesinlikle İspanyol erkeklerine uyuyor diyebiliriz

2) Bakımlıdırlar

Kadınların ilk baktıkları ve erkeklerde mutlaka olmalı dediği bir konu, bakım. Her erkekte olmasa da İspanyol erkeklerinde bu kavramın oturduğunu gözlemleyebilirsiniz. Hem bakımlı hem de yakışıklıdırlar.

3) Sıcakkanlıdırlar

İspanyol erkeklerinde bir diğer dikkat çekici noktada samimiyetleri. Bir Fransız erkeğindeki gizem ve coolluk tam olarak yoktur İspanyol erkeklerinde. Zaten bu huyları ile sizin gönlünüzü çoktan fetih edebilirler.

4) Romantiktirler

Kadınların gönlünü çelen en büyük unsur romantizm. O güller, romantik akşam yemekleri, kulaklara fısıldanan şiirler kadınların çoktan ayaklarını yerden kesecek bir unsur. İspanyol erkekleri karşısındaki kadınları adeta bir tanrıça gibi hissettirir. Gece uzun ve güzel yürüyüşler yaptırırlar veya yağmurlu bir havada size her kelimesinde ayrı bir anlamı ve güzelliği olan o romantik şiirlerinden okurlar. O an dünya durur ve sadece siz kalırsınız.

5) Çapkındırlar

Romantiklik kavramının yanı sıra bu tanım olmazsa olmazdı sanırım. Lafı dolandırmayı sevmeyen yapıları ile ilk tanıştığınız anda size “eğlenelim mi?” sorusunu yöneltebilirler.  Ayrıca yataktaki performansları da iyi olan İspanyol erkekleriyle birlikteyken kendinizi değerli hissederseniz. Ancak en büyük ve unutulmaması gereken bir konu var. Sizi elde etmek için etrafınızda pervane olan İspanyol erkeklerinin elde edince de ortadan kaybolma gibi bir özelliklerinin olduğunu da unutmamak gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir