Gündem, Haberler

İstanbul’da Hava Durumu Nasıl Olacak?

Alınan bilgilere göre İstanbulluların yaz havası geçireceği açıklandı. 3 gün yaza havası geçiren İstanbullular bu havanın tadını çıkarmak için kendilerini dışarılara attıklarının haberi verildi. Verilen bilgiler göre İstanbulluların sürpriz bir şekilde 3 günlüğüne yaz havası yaşayacakları bildirildi. Meteoroloji’den yapılan açıklamamalara göre pazar gününden sonra sıcaklıkların tekrar düşeceği bildirildi. 3 günü yaz havası içerisinde geçiren İstanbulluların pazar gününden itibaren yağışlı havayla karşılaşacakları ve gelecek haftadan itibaren sıcaklıkların düşerek sıcaklığın yerini yağışlı havanın alacağı açıklandı.

İçerik Navigasyonu

Haftaya Yağış Geliyor!

Meteoroloji’den yapılan açıklamalara göre, Pazar gününden itibaren İstanbulları yağışlı hava bekleyecek. Yağışlı hava dalgası sonucu sıcaklarında düşeceği bildirildi. Ayrıca Marmara Bölgesi’nde bugün havanın normal mevsim sıcaklığının 3 ile 5 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Aşırı Sıcaklık Sürprizi

Yapılan açıklamalara göre, Marmara Bölgesi’nde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde geçeceği açıklandı. Pastırma yazı olarak açıklanan bu sıcaklığın ardından Pazar gününden itibaren sıcaklıkların azalacağı haberi verildi. Bugünü fırsat bilen İstanbulluların sokaklara döküldüğü ve insanların bu fırsattan ziyade piknik yaptıklarının haberi verildi. Meteoroloji’den yapılan açıklamalara sonucu İstanbul’un normal sıcaklıklara göre 3 ile 5 derece artığı haberi verildi.

Zehirlenmeler Dikkat

Pazar gününden itibaren havaların parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı olacağını bildiren uzmanlar, Pazar gününden itibaren vatandaşların gerekli önlemeleri almaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu. Özellikle soba ve doğalgaz zehirlenmelerinin artması sonucu vatandaşların bu konuda çok dikkatli olmaları gerektiği bildirildi. Ayrıca Pazar gününden itibaren öğlen saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetli bir şekilde esmesinden dolayı da ulaşımda sıkıntıların yaşanacağı ve ulaşım zorluğunun yaşanmaması için vatandaşların gerekli olan tüm önlemleri almaları gerektiği bildirildi. Pazar gününe kadar normal bir şekilde giden havanın ardından gelecek olan yağışlar sonrası dikkatli olunması ve gerekli olan tüm tedbirlerin alınması bildirildi.

Havaların Nasıl Geçmesini İstersiniz?

Pazar gününe kadar İstanbulluların günlerini sıcak havayla geçirmeleri sonucu Pazar gününden itibaren bu sıcak havanını yerini yağışlı ve rüzgarlı havanın alacağı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir