Sinema

İşte Bu Yılın En Çok Sevilen Yabancı Dizileri

Kitleleri ekranlara kilitleyen ve sanki kendi atmosferi içerisinde yaşatıyormuşçasına bir seyir keyfi sunan bu diziler, sadece Türkiye’de değil dünya çapında da oldukça ses getirmektedirler. Sözü fazla uzatmadan sizleri bu yılın en sevilen yabancı dizileri ile baş başa bırakıyoruz.

game-of-thrones-son-bolum-1.jpg

1.İlk Sırada Tabi ki Game of Thrones

Ejderhaların, büyücülerin ve akgezenlerin (yaşayan ölüler) kol gezdiği, entrikaların ve ihanetlerin bolca yaşandığı, sevilen karakterlerin leblebi gibi harcandığı bir dizi olan Game of Thrones, çıktığı tarihten bu yana yılın en sevilen yabancı dizileri arasında başı çekmektedir. Bu sene 7. Sezonuna giren dizinin 8. Sezonu ise 2018’de yayıma girecektir.

Breaking-Bad-dizis.jpg

2.Breaking Bad

Tamamlanmış bir dizi olmasına rağmen bu yıl da birçok izleyici tarafından keşfedilen, hatta severleri tarafından tekrar tekrar izlenen bir dizidir. Kendi halinde bir kimya öğretmeni olan Walter, kanser hastalığına yakalanır ve maddi sıkıntıya düşer. Bunun sonucunda uyuşturucu yapmaya başlar ve bir süre sonra kendisini çok farklı maceraların içerisinde bulur.

westworl-dizisi.jpg

3.Westworld

Yapay zekaya sahip robotların tamamen insanlardan farksız bir görüntüye sahip oldukları ve bu robotların, insanlar tarafından tasarlanmış vahşi batı ortamında yaşadıkları bir kurgu-dünyayı konu almaktadır. Zengin insanlar para ödeyerek, bu kurgulanmış dünyada istedikleri karakterlere bürünebiliyorlar. Role-play tarzı bir oyun gibi de düşünebilirsiniz. İnsanlar bu atmosfere girip seçtikleri herhangi bir hikayede ana karakterler olabiliyorlar. İster iyi kalpli kahraman, isterlerse de kötü yürekli azılı bir suçlu karakterine bürünebiliyorlar. Ancak bir süre sonra işler değişiyor ve yapay zekaya sahip robotlardan biri intikam arayışı içerisine giriyor. Westworld, bu yılın en sevilen yabancı dizileri arasındaki yerini sağlamlaştırmakla kalmıyor, izleyici kitlesini de git gide arttıracağa benziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir