Yaşam

İşte Burçlara Göre Kedilerin Özellikleri

Çoğu insan tarafından anlaşılmayan kedilerin hareketleri, belki de ait olduğu burç nedeniyle olabilir. İşte burçlara göre kedilerin özellikleri;

1) Koç Burcu Kediler

Fazlasıyla inatçı olan bu kediler özellikle yemek seçimine en çok önem veren kedilerde. Çoğunlukla verilen yemeği beğenmezler. Ayrıca kendilerini çok akıllı zannederler. Asla ihanet etmeyecekleri gibi ilginize de muhtaçtırlar. Sık sık sevilmeyi ve ilgi görmeyi beklerler.

kedilerin-burclari.jpg

2) Boğa Burcu Kediler

Dolaşmayı en çok seven kedilerdir. Tasmayla ya da kucağınızda gezdirdiğinizde oldukça sevinirler. Ayrıca yemeğe de oldukça düşkündürler.

3) İkizler Burcu Kediler

En hiperaktif kedilerdir. Sürekli oyun oynayacak bir şey bulur ve oradan oraya koşturup dururlar. İçlerinde biriken enerjiyi bir şekilde dışarı atmaları gerekir. Yılışık oldukları kadar zekidirler.

kedilerin-burclari-nelerdir.jpg

4) Yengeç Burcu Kediler

Sevilmeyi en çok seven kedilerdir. Sürekli ilgi görmeyi beklerler. Yaşam alanları konforluysa evden dışarıya adım atmak istemezler. Sahibiyle de oldukça iyi anlaşırlar.

5) Aslan Burcu Kediler

Gösterişli tavırlar sergilemeye bayılırlar. Güzelliklerinin farkındadırlar ve bu yüzden de yer yer nazlı olurlar. Şımartılmayı çok severler.

yeni-dogmus-kedilerin-burcu.jpg

6) Başak Burcu Kediler

Tıpkı insanlarda olduğu gibi başak burcu kediler de temizliklerine önem verirler. Oldukça usludurlar. Evde yalnız kalmayı sevmedikleri için de yanınızdan bir saniye bile ayrılmazlar.

7) Terazi Burcu Kediler

Sese karşı oldukça duyarlı olan bu kediler başkalarına karşı da oldukça sevecendir. Tanımadıkları insanlara kendilerini hemen sevdirirler.

8) Akrep Burcu Kediler

Çok meraklıdırlar. İstediklerini almak konusunda ise canlarını bile feda edebilirler. Çok iyi dost oldukları gibi sahiplerine asla bağlanmazlar.

9) Yay Burcu Kediler

Çok şanslıdırlar. İyi niyetlidirler, saldırmayı asla düşünmezler.

10) Oğlak Burcu Kediler

Tanımadıklarına karşı oldukça çekingen yaklaşırlar. Sakin tavırlarından ödün vermezler. Kokulara karşı oldukça duyarlıdırlar.

11) Kova Burcu Kediler

Özgürlüklerine düşkün olan bu kediler çok da akıllıdırlar. Ancak vefasız olabilirler.

12) Balık Burcu Kediler

Yalnız kalmayı tercih ettikleri gibi sevilmekten de hoşlanırlar. Kendilerini sevdirmek için sizin kucağınıza atlamaz, sizin gelip onu sevmenizi beklerler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir