Haberler, Teknoloji

İşte En Çok Oynanan Mobil Oyunlar

Oyun sektörü zamanla kendisini geliştirdi ve yeni teknolojiye uyum sağladı. Mobil cihazların gelişmesi sayesinde en iyi mobil online oyunlar kategorisindeki oyunlar günümüzde milyonlarca kullanıcı tarafından oynanıyor. Ücretli ve ücretsiz seçenekleri sayesinde pek çok farklı kategoride oyuna ulaşmak mümkün.

1-Subway Surfers

Kontrolör ve köpeğinden kaçarken aynı zamanlarda trenlerin üstünde hakaret edilen karakterin kontrol edildiği oyun senelerdir pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Oyun içerisinde eşyaların alındığı ve geliştirmelerin yapıldığı oyun belirli zaman aralıklarıyla şehirlerin değişmesiyle güncelliğini kaybetmiyor.

subway-surfers.png

2-Angry Birds 2

Daha önce mobil oyun platformlarına sunulan ve adeta bir fenomen haline gelen Angry Birds serisinin devamı olan oyun kullanıcılara sunuldu. İlk oyundaki gibi farklı kuşları kullanarak binaları yıkarak binalarda bulunan domuzcukları yok etmeyi amaçlayan oyun yakın zamanda yayınlanmasına rağmen en çok oynanan mobil oyunlar 2017 sıralamasında kendine yer buluyor.

angry-birds-2.jpg

3- Clash Of Clans

Senelerdir geçmişi olan bu oyun listelerde en çok hasılat yapan oyunların başında geliyor. Şehir kurma, şehir geliştirme ve başka şehirlere saldırarak kaynaklarını ele geçirme şeklinde oynanan oyun kullanıcı sayısının çok fazla olması ve oyun parası ya da oyunla ilgili kaynakların alınarak hızlı gelişim gerçekleşmesi nedeniyle senelerdir yüksek hasılat yapıyor.

4- Slither.İo

Listede bulunan diğer oyunlardan farklı bir tarza sahip olan bu oyunda başka kullanıcılarla karşılıklı oynama özelliği bulunuyor. Oyunda size ait bir yılan mevcut. Bu yılan geniş bir alanda bulunan yiyecekleri yiyerek uzuyor. Yeterli uzunluğa ulaştığınızda başka yılanları sararak onları yok edebilir ve yok ettikten sonra kalıntıları yiyerek yılanı daha da uzatabilirsiniz. Bu farklı sistemi oyunun en çok oynanan android oyunlar kategorisinde yer bulmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir