Eğlence, Medya

İşte Survivor 2018’de Yarışacağı Belli Olan Ünlü İsimler

Daha önce Turabi Çamkıran’ın ismini açıklayan Acun Ilıcalı, twitter hesabından Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın’ın da kadroya dahil olduğunu açıkladı.

Herkesin heyecanla beklediği ve ilgiyle takip ettiği Survivor 2018’de hazırlıklar devam ediyor ve kadrolar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bu sezon ilk defa All Star ünlülere karşı yeni göünüllüler yarışacak. Yarışmanın ünlüler kadrosunda 4 isim netleşirken, gönüllüler kadrosundan tek isim açıklandı. İzleyenlerin katılamak için yoğun ilgi gösterdiği Survivor’da yeni isimler merakla bekleniyor. Yarışmanın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ocak ve şubat aylarının sonlarına doğru başlaması bekleniyor.

survivor-all-star-2018.jpeg

İçerik Navigasyonu

İlk Gönüllü Yarışamcı Cumali Akgül

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak için memleketi Iğdır’dan İstanbul’a 50 günde yaklaşık 1600 km yoluyürüyerek gelen Cumali Akgül Beyaz Show’a katıldı. Acun Ilıca’lı Cumali Akgül’ün fizik olarak yetersiz olduğunu belirtmesine rağmen Beyazıt Öztürk’ün ısrarına dayanamadı ve bir daha hiçbir yürüyen yarışmacıyı kadroya dahil etmeyeceğini garanti ederek Cumali Akgül’ü Survivor 2018’de gönüllüler kadrosuna kabul etti.

survivor-all-star-kimler-yarisacak.jpg

Turabi 3. Şampiyonluk İçin Yarışacak

Survivor’a daha önce iki kez katılan ve şampiyonluğu ıskalamayan Turabi Çamkıran sosyal medyada attığı ‘3. defa Survivor mı? İmkânsız, dedi gururum. Riskli dedi, tecrübem. Manasız, dedi mantığım. Yine de denemeye değer dedi, kalbim. Seneye görüşürüz’ mesajıyla sevenleriyle müjdeli haberi paylaştı.

Merve Aydın Şampiyonluğu Bu Kez Iskalamayacak

ENKA Spor Klübü’nün atletizm branşı sporcusu olan Merve Aydın, 2014’te katıldığı Survivor’da başarılı performansı ve hırsıyla dikkatleri üzerine toplamış, büyük bir hayran kitlesine sahip olmuş ve Ahmet Dursun ile birlikte 3.lüğü paylaşmıştı. 2015 yılında tekrar katıldığı Survivor All Star’da ise finalde yarıştı ancak halk oylamasıyla şampiyonluğu kaçırdı.

Nagihan Karadere Ve Sema Aydemir

İki atletizm sporcusuda gösterdikleri azim ve hırsları ile yarıştıkları sezona damga vurdular. Yarışmalarda rakiplerine karşı üstünlükleri ve kaybetmeye olan tahammülsüzlükleri ile dikkat çeken iki atletin hem rakipleriyle hem de birbirleri ile mücadeleleri heyecanla bekleniyor.

  1. Survivor All Star 2018'deki Favori Adayınız Kim?

    1. Kesinlikle Adem, geçen sene kıl payı şampiyonluğu kaçırmıştı
    2. Gelenekler bozulmaz, Turabi yine şampiyon olacak
    3. Merve Aydın bu kez birinciliği göğüsler
    4. Favoriyi seçmeden önce diğer yarışmacıların kim olacağına bakmak lazım
    0 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir