Eğlence, Geyik

Kadınlar Tuvaletinde Ayaküstü Yapılan 10 Dedikodu

Evden dışarı çıktığınızda tuvalete gitmek bayanların vazgeçilmez kaçış mekanları haline gelmiştir.Tuvalete gitmek çoğu zaman zorunlu ihtiyaç dışında gerçekleşir.Makyaj tazeleme , kıyafetini veya saçını düzeltme , dedikodu yapma , yalnız kalma amaçlı tuvalete gidebilirsiniz. Bunlardan kulağa en tuhaf geleni de dedikodu yapmak.Kadınlar dedikoduya nasıl bu kadar önem verirler ki kendilerini tutamayıp tuvalete dedikodu yapmaya giderler.Erkekler tarafından anlaması çok güç bir durum.Peki kadınlar tuvaletinde geçen 10 dedikoduya bakalım;

1.Erkek arkadaşını arkadaşlarıyla tanıştırmak için buluşan kız topluluğunda bulunduğunuzu düşünelim.Tanışmada gözlerinize takılan bir konuyu veya sohbette yakaladığınız bir dedikoduyu bir an bile beklemeye tahammül edemeyip  ilk fırsatta kaş göz işaretleriyle lavabo bahanesiyle kalkıp müthiş bir tuvalet dedikodusu oluşturabilirsiniz.

2.Çalışma hayatının kaçınılmaz bir gerçeği olan iş toplantılarında herkesin çok gerildiği bir ortam olur.Sevgilinizle veya eşinizle yaşadıklarınızı arkadaşınıza anlatmak isteyince ayrı ayrı lavaboya diye izin alıp çıkabilir ve hem gergin geçen toplantıdan bir nefes almak için hem de derdini paylaşmak için müthiş bir dedikodu ortamı oluşturabilirsiniz.

3. Bir cafede otururken başka masada en yakın kız arkadaşınızın eski sevgilisini bir başka kızla samimi bir şekilde gördüyseniz . Tuvalete gidip hemen arkadaşınızı arayıp tüm ayrıntıları heyecanlı bir şekilde anlatmak bir arkadaş olarak en vazgeçemediğiniz görevleriniz arasındadır.

4. İş yerinde patronunuz sürekli sekreterlerle flört ediyorsa oradaki tuvalet dedikodularının en canlı konusu bu olacaktır.

5. Kadın tuvaletlerinde ilginç bir şekilde makyaj tazelerken veya kıyafetinizi düzeltirken birbirinizi süzer ve birbirinizin saç boyalarından tutun ayakkabılarınıza kadar dedikodu konunuzdur.

6Tuvalet sırası beklerken uzun süre içeriden çıkmayan kişi hakkında duyması istendiği için hiç tanımadığınız insanlarla sesli bir şekilde onun dedikodusunu yapmışsınızdır.

7Tuvalete girip telefonla konuşurken tartışan birinin dedikodusunu yapmazsanız olmaz.

8. Avm’de gezerken mağaza çalışanlarından en yakışıklılarını konuşmak arkadaşlarınızla en önemli tuvalet dedikodusudur.

9. Okulda popüler bir kız grubusunuz.Grup başınıza yapılan bir yanlış hepinize yapılmış gibidir.Heyecanlı planlar kurmak için tuvalet en uygun ortam olur.

10. Kız istemeye gittiniz ve siz damadın kız kardeşisiniz yani görümce. Bir vaktini bulup lavaboya gidip tüm dedikoduları kız kuzenlerin bulunduğu whatsApp grubundan aktarırsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir