Sağlık, Sizce

Kan Kanserinin En Etkili İlacı Mutfakta

Günümüzde hala kesin bir çözümü bulunamayan ve birçok hayatın çok erken bir zamanda yitip gitmesine neden olan kan kanseri için insanlar artık alternatif çözümler aramaktadırlar. Aslında her ne kadar bunlara alternatif çözüm desek bile, bu çözümler tıp alanındaki yenilik hareketlerinden çok daha önce kullanılmaktaydı. Fakat o zamanlarda insanlar, şu an alternatif çözüm olarak gördüğümüz bu bitki ve doğal kürleri hatasız bir şekilde üretebilmeyi başaramıyorlardı. 

narin-faydalari.jpg

Bilim alanındaki gelişmeler sayesinde bu bitki ve doğal kürlerin özellikleri üzerine yapılan araştırmalar neticesinde, artık bu alternatif çözümlerin nasıl kullanılmaları gerektiğini daha detaylı bir şekilde öğrenmiş bulunmaktayız. Böylelikle herkesin kendi metabolizması için en yararlı alternatif çözümü öğrenmesi ve bu özümü en verimli şekilde uygulayabilmesi oldukça kolaydır. Alternatif çözüm diye bahsettiğimiz bu bitki ve kürleri her yerde kolaylıkla bulabilmek ve hazırlayabilmek çok kolaydır. Hatta bazıları şuan mutfağınızdaki bir çekmecede veya dolapta bulunuyor olabilir. Şimdi, gelin bu alternatif çözümlere beraber bir göz atalım.

kansere-dogal-tedavi.jpg

Meyan Kökü’nün Mucizeleri

Antik zamanlardan bu yana, birçok medeniyet tarafında şifalı bir bitki olarak görülen meyan kökü, Anadolu’da da sıkça kullanılan bir bitkidir. ABD’de 2010 yılı içerinde yapılan bir araştırma sonucunda Meyan Kökü’nün anti-kanserojen bir bitki olduğu ortaya çıkarılmıştır. Amerika’da yapılan bu araştırmanın benzerleri çok daha önceki yıllarda başka ülkeler tarafından da yapılmış ve gene aynı sonuca ulaşılmıştır. Bulgular sonucunda Meyan Kökü’nün Lösemi (Kan Kanseri) ve bağırsak kanserlerine karşı birebir olduğu öğrenilmiştir.

meyan-koku.jpg

Ancak, şunu da unutmayınız ki yanlış veya eksik bilgiler dahilinde kullanacağınız şifalı bitkilerin yan etkileri de olabilir. Bu yüzden bu bitkiyi kullanmadan önce mutlaka bir fitoterapi uzmanına danışmalısınız.

Kan Hücrelerinin Dostu Nar

Pazarlarda ve marketlerde kolaylıkla bulabileceğiniz Nar, kan hücrelerinin sayılarının düzensiz bir biçimde artmasını engellemektedir. Bu sayede Kan Kanseri’ni önlemek adına oldukça etkili bir meyvedir. Kan Kanseri’ni engellemenin dışında da birçok özelliğe sahip olan Nar, içerisindeki potasyum ve demir sayesinde de bağışıklık sistemini oldukça güçlendirmektir.

Ayrıca bu meyveyi çokça tüketmenize de gerek yok. Günlük sadece bir tatlı kaşığı Nar tüketmeniz, sizin için yeterli olacaktır.

  1. Peki, sizlerin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce şifalı bitki ve meyveleri kullanmak, Kan Kanseri’ni önlemede yararlı birer unsur olarak gözüküyor mu?

    1. Evet. Yan etkilerinin olup olmadığını öğrenmek kaydı ile tabi ki de kullanılabilirler?
    2. Hayır! En etkili çözümü her zaman tıp sunar!
    3. Biz zaten bunları tüketmiyor muyuz?
    4. Ben meyve ve sebze tüketmiyorum.
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir