İlişkiler, Yaşam

Karşınızdaki Kişinin Size Trip Atmasını Nasıl Engellersiniz?

Daha çok da gençler arasında geçen bu diyaloglar bazen can sıkıcı boyutta olabilmektedir. Bazı insanların cidden bazı insanların da öylesine şaka olarak yaptıkları bir şeydir.

cift-evlilik-terapisi-trip-atmak-kusmek.jpg

 Peki ya trip atılmasından ya da trip atmaktan hoşlanmıyorsanız hangi yolları izlemelisiniz? Bu soruya sende yanıt arıyorsan şu an tamda doğru yerdesin!

trip-neden-atilir.jpg

Trip Atanları Yumuşatma Yolları Burada!

  • Seven ya da aşık olan bir kişinin kıskançlık krizine girerek trip atması bile bazen abartıldığında can sıkıcı olabiliyor. Bu sorunu çözmek için, karşıdaki kişiyi kıskandırma yollarına girmemek ve o kişinin güvenini kazanmak gerekiyor.
  • Arkadaşlarıyla küçük sorunlar yaşayan bir kişinin attığı triplerden kurtulmak için eğer haklıysa ya da haksız da olsa bu tür sıkıntıyı ortadan kaldırmak için, ilk adımı atarak özür dilemek ya da o kişiyi karşınıza alıp konuşmanız gerekebilir.
  • Eğer hatalı olan sizseniz ve karşıdaki kişi trip atma konusunda haklıysa o an fazla üstelemeyin, üzerine giderek işleri daha da sarpa sarmayın. Doğru anı bekleyerek konuşmayı deneyin.
  • Bir şüphe durumu varken karşı taraftan trip yiyorsanız, öncelikle neden bu şekilde şüphe duyduğunu sorun, dinleyin ve daha sonra konuşarak sorunu halletmeyi deneyin.

 Çoğu zaman herkesin başına gelebilen bir durumdur. Bu gibi durumlarda ya da diğer durumlarda ortaya çıkan bu tür trip olaylarında soğukkanlı olmamız gerekmektedir.

UYARI: Karşıdaki kişiyle aranızda geçen herhangi bir husumetten doğan trip için, sizde karşılık vermeyin böylelikle sorunlar daha çok büyüyerek artık trip olayından çıkar ve kavgaya dönüşerek sizleri daha çok üzebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir