Eğlence, Medya

Kate Winslet Ve Allison Janney’in Öpüşmesi Ödül Gecesine Damga Vurdu

42 yaşındaki İngiliz sinema oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Kate Winslet, Los Angeles’ta bulunan The Beverly Hilton’da düzenlenen Hollywood Film Ödülleri gecesinde ödül almaya hak kazandı.

Grammy, Oscar ve Altın Küre ödüllerine sahip olan başarılı oyuncu, 27 Aralık 2017’de gösterime girecek ‘Wonder Whell’ isimli filmdeki oyunculuğuyla Hollywood Aktrist Ödülü’ne layık görüldü.

“Bunu sadece Allison Janney’i tebrik etmek için yaptım”

Kate Winslet sahneden inerken, ödülünü alması için 57 yaşındaki müzisyen, seslendirme sanatçısı ve Amerikalı oyuncu olan Allison Janney kürsüye davet edildi. Winslet, Allison Janney’i aldığı ödül için sahnede tebrik ettikten sonra beklenmedik bir hamle yaparak dudaklarına yapıştı ve tüm izleyiciler şoka uğradı.

Öpüşme hareketiyle herkesi şaşkına çeviren Kate Winslet bu harekitini Allison Janney’i tebrik etmek adına yaptığını dile getirdi.

Kate Winslet Kimdir?

Tam adı Katherine Winslet olan ünlü kadın oyuncu 1975 doğumludur. Bershire’da doğdu. Oyunculuk eğitimi almaya 11 yaşında Reroofs Stage Scholl’da başladı. Okulu bitirdikten sonra televizyon reklamlarında yer aldı. Daha sonra televizyon dizilerinde oyunculuk yapmaya başladı. 17 yaşında ilk sinema filmi olan Heavenly Creatures’de oynadı. Buradaki oyunculuğu ile Yeni Zelanda Film ve Televizyon Ödülleri’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.

Kate Winslet ayrıca Oscar’a aday gösterilen en genç (22 yaşındayken) oyuncu olma özelliğine sahiptir. İlk adaylığı 1995 yapımı Sense and Sensebility filmiyle ikincisi ise 1997 yapımı Titanik filmiyle oldu.

Oynadığı bazı filmlerde şarkılar da söyleyen Winslet, ‘Whaf If’ isimli bir single çıkararak İngiltere’de ilk 10’a girmeyi başardı.

1998 yılında Jim Threapleton ile ilk evliliğini yaptı. Çift 2001 yılında yollarını ayırdı. 2003 yılında ise ikinci evliliğini Sam Mendes ile yaptı. Bu evlilikten Joe Alfie isimli bir erkek çocuğu oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir