Haberler, Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cam Filmi Çıkışı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu daha önce gündeme getirdiği belediyeler için erken seçim teklifini revize ettiğini söyledi: “Teklifimi yumuşatıyorum, gel istifa eden belediyeler için seçim yapalım. Hodri meydan demeye devam edeceğim.” Cam filmine ceza gelmesini de eleştiren Kılıçdaroğlu, “Yönetmeliğe göre otomobillere cam filmi takılması serbest bırakıldı. 5 milyon vatandaş arabasına cam filmi taktı. Aradan 1 yıl dahi geçmedi kararı değiştirdiler. Ben o 5 milyon vatandaşıma sesleniyorum. Filmi tak dediler taktın, sök dediler söktün. Sandıkta bunun hesabını soracağım diyeceksin” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşma özetle şöyle: “İki gazimizi darp edebiliyorlar. Cesareti kimden alıyorlar. Bunun sorgulanması lazım. Gazileri darp etmek nedir? Yeri gelir askere gitmezsin, yeri gelir çocuğunu göndermezsin, yeri gelir arkana bakmadan kaçarsın. Bütün gazilerimize sahip çıkacağız. Onlara kalkan her el millete kalkmış eldir. Havuz medyasından bir köşe yazarı gazilere şaklaban diyecek kadar aklını yitirmiş. Bir şaklaban bir gazetede yazı yazamaz. Gazilere sahip mi çıkacaklar, yoksa geçmişte şehitlere kelle dedikleri gibi aynı tavırlarını sürdürecekler mi?

Maden İşçileri

Geçen hafta Zonguldak’taki işçilerden söz etmiştim. İşçiler, maden ocağından çıkmayacağız dediler. Bugün sabaha karşı bir haber geldi bir uzlaşma sağlanmış. Uzlaşma sağlanmışsa parlamentoda bunu takipçisi olacağız. Maden işçileri bizim başımızın üzerindedir arkadaşlar.

Cam Filmi Tepkisi

Yönetmeliğe göre otomobillere cam filmi takılması serbest bırakıldı. 5 milyon vatandaş arabasına cam filmi taktı. Ödenen para 1 milyar liranın üstünde. Aradan 1 yıl dahi geçmedi kararı değiştirdiler. Dediler ki, cam filmi taktırmak yasak, sökeceksiniz. Söküm parası da 150 lira. Niye serbest bıraktılar, niye yasakladılar. Açıklayan, hesabını soran yok. Ben o 5 milyon vatandaşıma sesleniyorum. Filmi tak dediler taktın, sök dediler söktün. Sandıkta bunun hesabını soracağım diyeceksin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir