Haberler

Kendilerine Has Kadınların Ortak Özellikleri

İşte kadınların ortak özellikleri! 

İçerik Navigasyonu

1) İndirim kelimesine zaafları vardır

İndirim kelimesinin sihrini bilen satıcılar bunu kadınlar üzerinde çok etkili bir silah olarak kullanıyor. Bir kadın bir mağazanın camında indirim tabelasını gördüğü an dış dünya ile iletişimi kopar. O ürünün gerekli veya gereksiz olması mühim değildir. Önemli olan indirimde olmasıdır. Bazen kozmetik ürünler veya ev tekstili ürünleri satan mağazalarda izdiham yaşanmasının nedeni o günlerin ilgili markanın indirim günü olmasından kaynaklıdır.

kadinlarin-ozellikleri.jpg

2) Kendilerinden daha güzel bir kadını çekemezler

Bir davette ya da toplantıda bir sürü kadın bir araya geldiğinde, hepsinin ilk olarak yaptığı şey diğerlerinin kılık kıyafet, saç baş, makyajını incelemektir. Ortamda kendilerinden daha güzel bir kadın varsa rahatsız olur ve onu sabote etmek için ellerinden geleni yaparlar.

3) Çiçek alan eşten şüphe ederler

Bu tam bir klişe. Ancak kadınlar bundan vazgeçmiyorlar. Eğer sevgilileri veya eşleri onlara durup dururken bir çiçek veya hediye aldıysa mutlu olmak yerine mutsuz olup partnerlerinin onları aldattığını düşünürler.

4) Dedikodu yapmaya bayılırlar

Dedikoduyu sanki daima kadınlar yaparmış gibi düşünülse de erkeklerin de çok sevdiği bir eylemdir dedikodu. 2 kadın bir araya gelip sohbet etmeye başladığında konu ne olursa olsun dönüp dolaşıp 3. kişilerin konuşulduğu bir hale dönüşür.

kadinlari-anlamak.jpg

5) Bir kadın daima haklıdır

Bir kadının en büyük silahı bıkmadan yorulmadan konuşabilmesidir. O bir şeyi yaptıysa iyi bir nedeni vardır ve haklıdır. 

6) Kadın dayanışmasına bayılırlar

Kadınlar hemcinslerine yapılan haksızlığa asla tahammül edemez. Eğer bir kadını karşına aldığını düşünüyorsan tekrar düşün. Çünkü karşına aldığın bir değil bir sürü kadın olabilir.

kadinlarin-ortak-ozellikleri.jpg

7) Sevgi dolu ve şefkatlidirler

Kadınlar istisnaları olmakla birlikte, duygusal ve naif varlıklardır. İnsanlara, hayvanlara, doğaya karşı daha sevgi dolu ve duyarlıdırlar.

8) Affederler ama asla unutmazlar

Bir kadın kendisine yapılan birşeyi kolay kolay affetmez, affetse dahi önce karşı tarafın burnundan getirir sonra affeder ama yapılanı asla unutmaz. Yeri geldikçe de o hata karşına tekrar tekrar itina ile çıkarılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir