Medya, Sizce

Kim Kardashian’ın Son Paylaşımları Olay Yarattı

35 yaşındaki ünlü oyuncu Kim Kardashian’ın son paylaşımları olay yarattı. Üçüncü çocuğuna hamile olan Kim Kardashian verdiği son pozuyla gündeme bomba gibi düştü. Çıplak pozuyla dünyayı ayağa kaldıran Kim Kardashian’ın son görüntüleri Amerika başta olmak üzere birçok muhafazakar kesimi ayağa kaldırdı.

kim-kardashian-yasi.jpg

Peki Kim Kardashian bunu neden yaptı? Bilindiği kadarıyla sansasyonel haberleriyle gündeme hep bomba gibi düşen bu Latin güzel her fırsatta bu aykırı hareketleriyle kendini unutturmuyor. Instagramda paylaştığı aynanın karşısında çıplak ve hamile pozuyla gündeme oturdu.

Aynı zamanda gönderinin altına ‘Giyecek bir şeyiniz kalmadığını düşündüğünüzde’ yazdı. Kardashian’ın bu pozu sadece bir saat içinde 252 bin beğeni aldı. Ünlü yıldızın pozu 38 bine yakın kişi tarafından da yorumlandı.

kim-kardashian-kilosu.jpg

Kanye West ile olan evliliğinden North adında bir kızı ve Saint adında bir oğlu olan Latin güzel Kim Kardashian’ın pozu büyük tartışmalara da yol açtı. Kim Kardashian yapmış olduğu filmlerinde de cüretkar ve cesur halleriyle adını bir kaç kez duyurmuştur. Yapımcıların en rahat çalıştıkları aktris olarak kendinden bahsetmişlerdir. Kardashian kardeşlerin en cüretkarı olduğu basında da yer almıştır. Ailenin en çok tepki alan bir üyesi olması bile Latin güzeli yapmak istediklerinden vazgeçirmemiştir. Her zaman olduğu gibi bizim yine kendiyle çıkacak daha çok haberler göreceğimiz kesindir. Gerek aykırı fotoğraflarıyla gerek basına verdiği demeçleriyle Amerika’nın göz bebeği olmaya devam ediyor. Güzelliğine ve fiziğine bu kadar çok güvendiğinden dolayı hamile çıplak pozuyla ben yine en güzeliyim demiş oldu Latin güzel Kim Kardashian.

kim-kardashian-kac-beden.jpg

Kim Kardashian tüm dünyada sevilen bir oyuncu ve model. Fiziğini ve güzelliğini yine ortaya koymuş elbette. Ancak dünyanın bir çok kesiminde Latin güzel hakkında pek de güzel sözler söylenmiyor. Yine de ileride kendisiyle ilgili daha çok haberler almak mümkün.

  1. Kim Kardashian’ın bu paylaşımları hakkında neler düşünüyorsunuz?

    1. Ünlüdür paylaşır ne isterse yapar ya.
    2. Ünlü olsa da böyle şeyler paylaşmamalı.
    3. Pek doğru bulmuyorum.
    4. Çok yanlış bir davranış, şiddetle kınıyorum.
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir