Eğlence

Kışın da Giyilir: Kadınlar İçin 10 Tulum Modeli

Yaz mevsiminin en güzel parçaları şüphesiz ki hafif ince kumaşlara ev sahipliği yapan parçalardır. Elbiseler, tunikler, etekler, tulumlar sadece bunlardan bazıları. Özellikle tulumlar vücudunu tam sarmasından dolayı vücut proporsiyonunun en güzel şekilde yansıtan parçalardan biri. Bu yüzden olsa gerek moda dünyası bu eşsiz parçanın sadece yaz sezonunda kalmasını istememiş olacak ki kışlık türde de tulumlar alışveriş reyonlarında yerini almaya başladı. Dilerseniz, kadınlar için kışlık 10 tulum modeli hakkında biraz konuşalım;

İçerik Navigasyonu

1) Kışlık Düz Kumaşlı Tulumlar

Günlük tarza giyilmek üzere kışlık düz kumaşlı tulumlar sıklıkla görüyoruz dümdüz bir deseni olmayan bu parçada kombin yapmak oldukça rahat olurken aynı zamanda da renk skalasının genişliği sayesinde istediğiniz rengi seçebilirsiniz.

2) Desenli Kışlık Tulumlar

Renk çeşitlililiğinin aynı sıra tulum modelleri itibariyle de son yıllar desenli parçalara artan rağbetten tulum modelleri de nasibini aldı diyebiliriz.

3) Jile Model Kışlık Tulumlar

Esasında kolu olmayan bu tulum modeli kışlık gibi gözükmese de içine giyilen balıkçı yaka bir kazak ile çok güzel bir kombin ortaya çıkıyor diyebiliriz.

5) V Yakalı Kışlık Tulum Modeli

Balık sırtı kumaşın en çok yakıştığı modellerden biri de v yaka uzun kollu tulum modellerinin olduğunu söyleyebiliriz.

6) Kadife Kumaşlı Tulum Modelleri

Son zamanlarda sıklıkla gördüğümüz kadife parçaların bir tanesi de tulumlar. Vücuda tam oturan ve parlak kumaşı sayesinde dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

7) Krep Kumaşlı Tulum Modelleri

Genellikle yaz mevsiminde görmüş olduğumuz krep kumaşı üzerinize bir şık bir kaban alarak kombinleyebilirsiniz.

8) Bir Kolu Açık Tulum Modeli

Klas bir havanın vazgeçilmezi olan bir kolu açık tulum modelli ve şık bir kaban ile zarif bir etki yaratabilirsiniz.

9) Kadife Jile Tulum Modelleri

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi boğazlı kazakla kombinlendiğin de mükemmel bir kombin ortaya çıkarken aynı şey kadife kumaşlı tulumlarda da geçerli.

10) Klasik Kesim Kışlık Tulum Modelleri

Soğuk kış gecelerinde özel davetlerde ışıl ışıl parlamanıza yardımcı olarak bu klasik kesim tulum modellerini çok seveceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir