Eğlence, Moda

Kışlık Dolabınızı 8 Enfes Parça İle Yenileyin!

Kış soğuğunu yavaş yavaş hissettirmeye başladı ve kışlık gardropları açmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Ancak kışlık parçalarınızı yeni trend kıyafetlerle değiştirebilir fve gardrobunuzu yenileyebilirsiniz. İşte size birkaç öneri:

İçerik Navigasyonu

Parlak Kumaşlar Her Yerde

Bu kış sezonunda parlak kumaşlardan kıyafetler mutlaka gardrobunuzda olmalı. Pantolon ya da elbiselerinizi bu nedenle parlak kumaştan seçmeli eğer parlak kumaşlardan hoşlanmıyorsanızda mutlaka aksesuarlarda parlaklığı seçmeli trende göz kırpmalısınız.

Oversize Kabanların Trendi

Her kış kaban satın almak ve trendlere uymak sizi yoruyor gibi düşünebilirsiniz. Ancak oversize kabanlar her kış kaban almayı sevmeyen kadınların bile ilgisini çekecek özellikte. Dar elbiseleriniz ya da skinny jeanlerinizle güzel kombin oluşturan bu kabanları bu kış mutlaka edinin.

Yuvarlak Burunlu Botlarla Tanışın

Uzun bir süredir sivri burunlu ayakkabı ve botlarla yakınız. Ancak şu günden sonra bu modaya yavaş yavaş veda edebilirsiniz. Yuvarlak burunlu botlar bu kış oldukça moda.

İspanyol Paçalar Ve İspanyol Kollar

İspanyol paça geçmiş yıllara bizi götüren nostaljik detaylardan. Bu yaz çokça gördüğümüz İspanyol kollar ve paçalar kış sezonunda da devam eden trendlerden. İspanyol paça pantolonlar hem sizi ince gösterecek hem de şıklığınızı tamamlayacak. Ayrıca hem kazaklarda hem de gömleklerde İspanyol kol tercih edebilir ve bu kollara volanlı detaylar katabilirsiniz. İki detayı aynı anda kullanmamaya özen göstermeli ve kombinlerde İspanyol paça pantolonlarla bol kazakları veya ceketleri tercih etmelisiniz. İspanyol kolların hakim olduğu kıyafetlerde ise etekler size eşlik edecektir.

İşlemeli Ceketler

İşleme ve nakış trendi yaz ve kış sezonunda sürekli olarak karşımıza çıkan parçalardan. Nakışlı ceketleri de kış sezonunda tercih etmeli ve muhakkak gardrobunuza eklemelisiniz.

Kısa Kazaklar Bu Sezon da Moda

Geçen kış sezonundan kısa kazaklar ile tanıştıysanız bu sezon yüksek bel jeanlerinize eşlik edecek kısa kazakları çok daha iyi seçebilirsiniz. Nostalji kokan kısa kazaklar bol desenli ve örgü modelleri ile karşımıza çıkıyor.

Şişme Montlar Bu Sezon Çokça Karşımıza Çıkacak

Geçen seneden bu yana çoğalan şişme montların hakimiyeti oversized kabanlarla yarışabilir. Gardrobunuzda şişme montlara yer ayırın ve hem sıcaklığı hissedin hem de şıklığı.

Siyah Yelek

Hem günü kurtaran hem şıklığınızı tamamlayan siyah yeleklere mutlaka gardrobunuzda yer ayırmalısınız. Beyaz gömlekler ile oldukça şık duran siyah yelekler bu sezon çok moda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir