Sizce, Spor

Kocaman Yıkım! Fenerbahçe Avrupa’da Yok…

Fenerbahçe Avrupa’ya erken veda etti. Sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe, kötü giriş yaptığı Süper Ligin ardından Avrupa’da da büyük bir darbe yedi. İlk maçta deplasmanda 2-0 yenildiği Makedonya’nın Vardar takımına kendi evinde şok bir skorla 2-1 yenilen Fenerbahçe, Avrupa’ya bu sezon erken veda etti.

fenerbahce-avrupa.jpg

2-0 yenildiği ilk maçın ardından rakibine 3 farklı üstünlük sağlaması gereken Fenerbahçe, maçı 2-1 kaybederek taraftarlarını hüzne boğdu.

Maça hırslı başlayan Fenerbahçe, oyunu rakip sahaya yıkmasına rağmen, çok fazla gol pozisyonuna giremedi. Özellikle forvet hattında Robin van Persie oldukça etkisizdi. 0-0 biten ilk yarının ardından, ikinci yarıya da aynı hırsla başlayan Fenerbahçe, aradığı golü 61. dakikada Neustadter’in ayağından buldu. Kullanılan köşe vuruşunda golü kaydeden Neustadter takımını 1-0 öne geçirdi. Maçı uzatmaya götürebilmesi için en azından bir gol daha atması gereken Fenerbahçe, inanılmaz hatalar zinciri sonrası 68. dakikada yediği golün ardından bütün umutlarını yitirdi. Bu dakikadan sonra tur için 3 gol daha bulması gereken Fenerbahçe, oyun kontrolünü kaybedince fazla bir gol pozisyona giremedi. Uzatma dakikalarında Gligorov’un attığı gol sonrası, Makedon ekibi mücadeleden 2-1’lik skorla galibiyetle ayrıldı.

fenerbahce-lig.jpg

Maç içinde Robin van Persie ve Ozan Tufan ise protesto edildi. Özellikle Ozan Tufan taraftarlar tarafından protesto edildi. Bu arda sarı lacivertli taraftarlar maça çok ilgi göstermedi. Tribünler dolmazken, maç sonunda taraftarlar “yönetim istifa” diyerek yönetimi protesto ettiler.

fenerbahce.jpg

Aykut Kocaman basın toplantısında soru almadı

Öte yandan Aykut Kocaman gerçekleştirdiği kısa basın toplantısında soru almadı. Oldukça üzgün olduğu gözüken Kocaman, taraftarları yanlarına çekmek istediklerini belirterek en büyük hayal kırıklığının bu olduğunu belirtti. Kocaman, “Fenerbahçe taraftarını tekrar yanımıza çekmek istiyorduk. En büyük hayal kırıklığım bu oldu. Golü atana kadar bize büyük destek verdiler. Ama biz işimizi yapamadık” açıklamalarında bulundu.

 “Anlatacak fazla bir şey yok” diyen Aykut Kocaman soru almayacağını belirterek basın toplantısını bitirdi. Aykut Kocaman’ın soru almaması ise spor yorumcuları tarafından eleştirildi.

  1. Sizce, Fenerbahçe’de problem nerede?

    1. Oyuncularda
    2. Sistemde
    3. Teknik direktörde
    4. Yönetimde
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir