İlişkiler, Yaşam

Komik Ve Modern Erkeklerin Ortak Özellikleri     

Kadın erkek ilişkileri tam bir açmaz gibi hatta çıkmaz sokak gibi geliyor çoğu zaman. Bu iki taraf içinde geçerli bir kavram aslında. Kadınlar “hayatının adamını” erkekler de “hayatının kadınını” arıyor esasında. İki tarafında istediği aynı şey aslında ama hayatın getirdiği sıkıntılar ve kişilerin yaşadığı yaşanmışlıkları bu işi daha da zorlaştırıyor diyebiliriz.

Özellikle kadınların duygusal yapıları gereği doğru erkeği bulabilmeleri bazı ipuçlarını takip ediyorlar. Ortak özellikler, hobiler derken liste uzayıp gidiyor. Bizde bu konu da bir ipucu verebiliriz. Hayallerinin erkeğini komik ve modern erkek olarak gören bayanlara. Dilerseniz komik ve modern erkeklerin ortak özellikleri hakkında biraz konuşalım.

1) Özgündürler

Modern ve komik erkeklerin en belirgin özelliği özgünlükleridir. Araştırmayı, kitap okumayı seven yapıları ile kendi fikirleri ve düşünceleri oturmuştur. Bu sayede olaylara belirli ölçülerde yaklaşım tarzları güzeldir. Olayları çok boyutlu olarak değerlendirip ona göre bir yorumda bulunurlar. Ayrıca empati yapmayı bilen yapıları ile karşılarındaki insanı kim olursa olsun kırmamaya özen gösterirler.

2) Mizah duyguları gelişmiştir

Burada tabi ki bahsettiğimiz şey kesinlikle her olaya fıkra ile yaklaşmak değil, özgünlükleri sayesinde espri yetenekleri gelişmiştir. Siz en dip en mutsuz noktayken bile size yüzeye yaklaştırmak ve gülümsetmek adına size mizah yeteneklerini kullanabilirler. Ayrıca espiri yapabilmenin en temel olayının keskin zeka olduğu da unutulmamalıdır. Bu erkekleri sizi hem güldürürken hem de düşünmenize olanak sağlayacak türden konular ile gönlünüzü feth edebilir. Hoşgörülü ve tevazu sahibi olan yapıları tüm sert duvarlarınızı yıkmanız da size yardımcı olacaktır.

3) Tutarsız değildirler

En başta da belirttiğimiz gibi komik ve modern erkekler de belirli bir düşünce yapıları oluşmuştur ve olaylara bu ölçüde yaklaşırlar. Bu yüzden tutarsız davranışlarda bulunmazlar. Bu erkekleri bir gün bir konu hakkında atıflar yaparken diğer gün çok farklı konuştuğunu duyamazsınız. Demek istediğimiz kesinlikle kalıplarının dışına çıkamamak değil aksine bu erkeklerin karşısına sağlam deliller ve kanıtlar ile çıkarsanız düşüncelerinin değiştirebilecek kadar esnek yapıya da sahiptirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir