Seyahat, Yaşam

Londra’nın Kendine Has Barları

Londra’nın her semti, her caddesi sizi kendine bağlayan ve o şehri sevmeniz için yeterli şeylerden. Ancak Londra’da bulunan ve şehre özgü barlar da yerli yabancı birçok turist tarafından sevilen ve konuşulan yerlerdendir.

İçerik Navigasyonu

Londra’nın Gece Hayatı Bir Efsane

Her gece kusursuz olan Londra’da en havalı bar ve restoranlar için doğu kısma gidebilirsiniz. Henüz keşfedilmeyen müzik gruplarını dinlemek isterseniz de Soho sizin için ideal. Barlar ile dolup taşan Soho, hem gündüz hem gece görülmeli ve boydan boya gezilmeli.

Sadece Soho ve bölgesi değil publar ve barları ile ünlü olan Covent Garden bölgesi de Londra’nın en renkli yerlerinden biri olma ünvanını hak ediyor. Aslında Londra’da her bölgede ya da her köşe başında eğlenceyi ve barları bulabilirsiniz. Londra’daki barlar ortalama olarak gece 12 – 01 gibi kapanmakta ancak daha erken saatlerde açılmaktadır.

Bazı Londra Barları

  • Shunt:

Burası kusursuz bir yer. Hem bar hem konser salonu hem de sanat galerisi gibi bölge olabilmeyi başaran nadir yerlerden. Birçok bar içerisinde mevcut. İster kokteyl bara gidebilir ve barmene kokteylinizi yaptırabilirsiniz. İsterseniz de şarap barında şarabınızı yudumlayabilirsiniz. Herkes tarafından çok bilinmeyen ama bilinmesi de istenmeyen Shunt’a Cuma ya da Cumartesi gecenizi ayırabilirsiniz.

  • Big Chill House:

Tam bir bar havası yaşayacağınız mekana sırf Londra manzarası için bile gidebilirsiniz. Ancak gitmişken mojito içmeli ve lezzeti tatmalısınız. Geceye başlarken ya da hafta içi arkadaşlarınızla birkaç kadeh içmek isterseniz Big Chill House ideal.

  • Frank’s Cafe:

İsmi cafe olsa da hem cafe hem bar diyebileceğiniz gün batımında mükemmel manzarası için bir kez bile olsa mutlaka gitmeniz gereken bir yer Frank’s Cafe. Cool bir ortama sahip ve genelde Londra’da yaşayanların gittiği bir yer burası. Ancak tek olumsuz yanı burası sadece yaz aylarında açık. Arkadaşlarınızla sohbet etmek ve çılgın gece hayatından uzaklaşmak isterseniz burayı mutlaka tercih etmelisiniz.

  • Dragon Bar:

Burası tipi İngiliz barı. Farklı biraları tadıp biraz da dans etmek isterseniz Dragon Bar’ı tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir