Eğlence, Medya

Magazin Tarihinin Unutulmaz Olayları!

Ünlülerin geçmiş dönemde yaşadıkları enteresan magazin olaylarından bazılarını hatırlayarak; magazin dünyasında nostaljik bir yolculuk yapmak ister misiniz?

İçerik Navigasyonu

Hamdi Alkan’ın evliyken Ebru Şallı ile İlişki Yaşaması

1999 yılında Hamdi Alkan ve Ebru Şallı birlikteliklerini itiraf etmeseler de Alkan’ın eşi Canan Hoşgör’ün yaptığı açıklama ilişkiyi doğrular nitelikteydi. Hoşgör’ün, kocasının çocukları doğduktan sonra bunalıma girdiğini ve böyle bir ilişki yaşadığını söylemesinin ardından Alkan – Hoşgör çifti barıştılar ancak sonraki yıllarda yollarını ayırdılar.

Pınar Altuğ’un Eşi Askerde iken Tony Teodoridis ile Birlikte Olduğu İddiası

2003 yılında magazin gündemine bomba gibi oturan bu olayda, Pınar Altuğ’un eşi Umut Bey’in, Pınar Hanım’ın cep telefonuna bir erkekten gelen mesajları görmesinin ardından ayrılmaya karar verdiği iddia edildi. Ayrıca Umut Bey askerde olduğu sırada birliğinden izin alıp evine geldiğinde camdan kaçan birini fark etmesinden sonra çift boşandı.

Davut Güloğlu’nun Evli İken Emel Müftüoğlu ile Aşk Yaşaması

Davut Güloğlu şöhrete kavuştuktan sonra karısı ile ayrı evlerde yaşamaya başlamıştı. Resmi olarak evli olan Güloğlu ile Emel Müftüoğlu arasında başlayan birliktelik 2 yıl sürdü. Emel Müftüoğlu’nun ısrarı ile eşinden boşanan Güloğlu, ardından Emel Müftüoğlu ile de yollarını ayırıp Ece Erken ile aşk yaşamaya başladığında yıl 2003’tü.

Yapımcı Süha Yavuz’un Şebnem Ferah ile Sevgili İken Ebru Gündeş İle Aşk Yaşamaya Başlaması

Şebnem Ferah ile birlikte olabilmek için Süha Yavuz eşinden boşanıyor. İlişkileri yolunda giderken Ebru Gündeş’in “Ahdım Olsun” albümü, Süha Yavuz’un yapım şirketinden çıkmak üzereyken, Şebnem Ferah ile yollarını ayıran Süha Yavuz Ebru Gündeş ile birliktelik yaşamaya başlıyor.

Derya Tuna’nın İlk Defa Sahne Almasının Ardından Ayağından Vurulması

Derya Tuna’yı vuran Hüseyin Bozan’ın ifadesi şöyle: “2001-2002 yılları arasında koruma görevini üstlendiğim İbrahim Tatlıses’le beni ‘Ayı Nuri’ lakaplı arkadaşım tanıştırdı. Koruma görevini yaptığım 2002 yılında, Tatlıses Seyrantepe’de bulunan İdobay MüzikŞirketi’ne beni çağırdı. Burada bana, ‘Derya’yı vur şundan kurtulalım senin de hayatını kurtarayım’ dedi. O tarihlerde eşim hamileydi ve benim de paraya ihtiyacım vardı. Ben de kabul ettim ve Şişli Günay Restorant’ın çıkışında Derya Tuna’yı ayağından silahla vurup yaraladım ve teslim oldum. Bu suçtan toplam 7 yıl 11 ay hapis cezası aldım. 4 yıl cezaevinde yattıktan sonra serbest bırakıldım.”

Hakan Altun’un Askerdeyken İclal Aydın Tarafından Terkedilmesinin Ardından Yaptığı İlk Şarkı

Hakan Altun, şarkılarının en bilinenlerinden biri olan Hani Bekleyecektin’i nasıl yaptığını aktarıyor:

“Askerdeydim, sene 1998. O zaman cep telefonu vesaire yok. Yaşım tutuyor ama maddi durumumuz olmadığı için bedelli askerlikten yararlanamadım. Askerliğin 17. gününde ankesörlü telefon sırası geldi. Önce hayatımdaki 3 önemli insani aradım; babam, annem ve kız kardeşim. En son da kendi kendime ‘Haydi son bir arama hakkın var’ dedim ve onu aradım. 0312 ile başlayan numarasını tuşladım; açtı ve ‘Şu anda müsait değilim, sonra ara’ deyip kapattı. İşte o an beni sizlere tanıtan ilk bestemi yaptım: ‘Hani bekleyecektin bir ömür boyu’. Allah sözünden dönen namertlerden korusun sizi, ben çektim siz çekmeyin.”

Kaya Çilingiroğlu’nun Q Kızı Reyhan Lakaplı Dansçı Reyhan Gökdeniz’e Tecavüz Ettiği İddiası

2002 yılında, Q Bar’da dansçı olan Reyhan Gökdeniz’in, Kaya Çilingiroğlu’nun kendisine tecavüz ettiğini iddia etmesinin ardından Kaya Çilingiroğlu ise şu açıklamaları yapmıştı: “Türk halkından, ailemden, Hülya’dan ve kızımdan özür diliyorum” dedi. Çilingiroğlu, açıklamalarıyla Reyhan Gökdeniz’le ilişkisini kabullenirken, oyuna getirildiğini de özellikle belirtti. Çilingiroğlu’nun savcılıktaki ifadesi ise şöyleydi: “Cumartesi günü 23.00 sıralarında beni aradı. Kendisini iyice tanıttıktan sonra hatırlayabildim. Bara davet etti. Gidemeyeceğimi söyleyince evine çağırdı. 24.00 sıralarında evine gittim. Üzerinde dekolte bir giysi vardı. Bir süre oturduktan sonra soyunup yatak odasına geçti. Beni de davet etti, cinsel ilişkiye girdik.”

Tuğba Coşkun’un Önder Fırat İle Mehmet Ali Erbil’i Aldatması

2009 yılında gündeme gelen olayda; Mehmet Ali Erbil’in eşi Tuğba Coşkun ile çiftin komşuları Önder Fırat’ın Küba’da birlikte yaptıkları tatil görüntülenmişti. Olayın ardından ilişkilerini saklamadan yaşayan Coşkun ve Fırat için Mehmet Ali Erbil ise şu ifadeleri kullanmıştı.

“Gerçekten çok utandım. Enayi yerine koyuldum. İnsanı arkadan vurmak böyle oluyormuş. Çocuğumun annesi ile komşuluk yaptığımız kişinin bir de Küba’da birlikte ortaya çıkması, söylenecek söz bırakmıyor. İnanamadım. Böyle bir şey bugün olsa, ‘Ayrıldık, artık herkes istediği hayatı yaşar, beni ilgilendirmez’ diyebilirdim. Ama ne zaman ortaya çıktığı artık belli. Beni, çocuğumu, çevremi ve toplumu resmen enayi yerine koydular. Ne söylenir ki artık? Canları sağ olsun. Benim için çocuklarım önemli. Hayatımı çocuklarıma adayacağım.”

Gülşen’in Kendinden 20 Yaş Büyük Reha Muhtar ile Aşk Yaşaması

Erol Köse ile yaşadığı skandal ilişkinin ardından Reha Muhtar ile birlikte olan Gülşen, bu aşk için ”Aşktan Sabıkalı” şarkısını yapmıştı. 2006 yılında birlikte olan çiftin ilişkisi bir yıl sürmüştü.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir