Eğlence, Medya

Mehmet Ali Erbil Kovuldu Mu?

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil bu yıl yeniden çekilen baş rolünü oynadığı Türk Malı dizisinden kovuldu iddiası ortalığı karıştırdı. Star Tv ekranlarında oynayan Türk malı dizisinin baş rolünde oynayan ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil’in dizi seti çekimi esnasında genç bir asistana sarkıntılık ettiği iddia edildi.

İçerik Navigasyonu

Karşılık alamayınca Kovun dedi!

Kulis içinde dolaşan iddialara göre Mehmet Ali Erbil dizi seti içerisinde çalışan genç bir asistana sarkıntılık etti ve karşılığını bulamayınca da genç kadının kovulmasını söyledi. Bu kızı kovun diyen ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil’in çıkışı terse çıktı. Yapım şirketi genç asistanı kovamayacaklarını Mehmet Ali Erbil’e söyledikten sonra da kesin bir duruş sergilendi.

Mehmet Ali Erbil’in işine son verildi!

Bu olayın ardından da Süreç Film Star TV yapımcılarını arayarak durumu aktardı. Star TV yapımcıları da aynı durumu onaylayınca Mehmet Ali Erbil’in işine son  verildi. Şimdi ise yine star TV ekranlarında oynayan ve Mehmet Ali Erbil’in sunumunda olan Çarkıfelek yarışmasında ki sunuculuğuna da son verildi iddiası dolaşmakta. Herkes çarkıfelek yarışmasının da yayından kaldırıp kaldırılmayacağı merak ediyor.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil, seslendirme, aktörlük, sunuculuk, komedyenlik ve yapımcılık yapmıştır. 1962 doğumlu Mehmet Ali Erbil’in babası Saaddettin Erbil. Mehmet Ali Erbil ise İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dedesi Kürt Şeyh Esede Erbil’in menemen olaylarına karışmasından dolayı idam edildiğini de sonradan duyan Mehmet Ali Erbil, kürt müsünüz diye sorulan soruları evet olarak yanıtladı.

Çarkıfelek programı ne olacak?

Yıllardır sunduğu Çarkıfelek programı ile özleşen Mehmet Ali Erbil’in en son ki taciz skandalı sonrasında işine son verildiği iddia edildi. Bu sene yeniden çekilen Türk Malı’nda ki oyunculuğuna Süreç film ve Star tv yapımcıları ile alınan ortak karara göre sonlandırıldı. Çarkıfelek sunuculuğu hakkındaki iddiaların da yakında açıklanacağı bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir