Gündem, Siyaset, Sizce

Meral Akşener Yeni Parti Kuruyor, İşte Detaylar!

Balıkesir ilinin bağımsız milletvekili olarak görevine devam etmekte olan İsmail Ok Meral Akşener liderliğinde kurulacak olan yeni parti ile ilgili basına açıklamalarda bulundu. 

mhpden-ihrac-edilen-meral-aksener.jpg

Partinin özellikle sağ ya da sol kesimde olan bir parti olmayacağını tüm herkesi kapsayacak şekilde bir merkez parti görevini üstleneceğini belirten İsmail Ok, yeni kurulacak parti ile ilgili çalışmaların tüm hızla devam ettiğini eylül, ekim aylarına gelindiği zaman parti ile ilgili temel konuların şekillenmiş olacağını söyledi.

ihrac-edilen-meral-aksener.jpg

YENİ PARTİNİN LİDERİ MERAL AKŞENER OLACAKTIR

 Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir basın toplantısı düzenleyen ve yeni parti ile ilgili soruları cevaplayan Balıkesir bağımsız milletvekili İsmail Ok artık Türkiye’nin yeni bir merkez partiye ihtiyaç duyduğunu ve bir yol ayrımına girmiş olduğunu belirtirken ülkenin selameti açısından açılacak olan yeni partinin çok hayırlı olacağını söyledi. Yeni partinin kurulması ile ilgili çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan İsmail Ok, partinin başında herkesin Sayın Meral Akşener’i görmek istediğini ve bu nedenle Meral Akşener’in liderliğinde kurulacağını belirtirken kendisinin ve parti arkadaşlarının da Akşener liderliğinde kurulacak partide tam destek vererek çalışacaklarını söyledi.

meral-aksener-hayati.jpgÖNCELİĞİMİZ GENÇLER VE KADINLAR

Yeni kurulacak olan partinin bir merkez parti olacağını söyleyen İsmail Ok, kurulacak olan yeni partide özellikle gençleri ve kadınları görmek istediklerini parti kuruluşunda onlara daha çok yer vereceklerini söyledi. Halkın belirleyeceği bir isim ile kurulacak partinin isminin ise henüz net olmadığı söylendi.

  1. Sizce bu kurulacak olan parti seçimlerde nasıl reaksiyon gösterir?

    1. Barajı bile geçemez
    2. İyi çalışırlarsa MHP' nin oylarını bile kapar
    3. Büyük bir sıçrama yapar
    7 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir