Kültür, Sinema, Sizce

Meryem Dizisini Nasıl Buldunuz?

Yaz döneminin eğlenceli romantik komedi türünde yapımlarının arasından sıyrılan Meryem dizisi, oyuncu kadrosu ve naif hikayesi ile ilk bölümünde iyi bir reyting almayı başarmıştı.

 9 Ağustos akşamı yayınlanan 2. Bölümü ile bir yaz dizisi olmaktan fazlası olacağını kanıtlayan dizi, heyecan dolu sahneleri ve entrikaları ile de oldukça konuşuluyor. Dizinin bitmesinin ardından hemen 3. Bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyici merak dolu bir bekleyişe başladı.

Sevdiği adam uğruna işlemediği bir suçu üstlenen Meryem, sevdiği kadını kaybetmenin intikamı ile yanan Savaş ve güç tutkunu Oktay’ın etrafında şekillenen olaylarda aşkın kapıyı çalması ise çok uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

meryem-dizisi.jpg

Meryem 3. Bölümde neler olacak?

İntikam hırsından gözü dönen Savaş’ın ateşe verdiği fırına, içerde kalan kuş için dönen Meryem, kendisini Oktay’ın kurtardığını sanmaktadır. Savaş yaşananlardan sonra Meryem’in kazada can çekişen sevgilisini bırakıp kaçabileceğine inanmaz. Şüpheye düşen Savaş, Meryem’in babası ile konuşmalarını duyduğunda ise gerçekleri öğrenmek uğruna onu kaçırarak alıkoyar. Oktay ise Savaş’ın gerçekleri öğrenmemesi için elinden geleni yapacaktır.

Savaş sevdiği kadının ve çocuğunun ölümüne sebep olanın kim olduğunu bu bölümde öğrenecek mi? İzleyici merakla bu sorunun cevabını beklerken, dizinin yeni bölümü 16 ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak.

Beğenilen dizide Meryem karakterini Ayça Ayşin Turan canlandırırken, Savaş’ı Furkan Andıç, Oktay’ı ise Cemal Toktaş canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Açelya Topaloğlu, Serenay Aktaş, Uğur Çavuşoğlu ve Bestemsu Özdemir gibi isimler yer alıyor.

Dizilerde oldukça sık rastlamaya başladığımız, içi sevgi dolu, saf ve temiz kadın karakterlere bir yenisinin daha eklendiği dizide, onurlu ve dürüst ve sert mizaçlı bir erkek karakter ile esas kızın yaşanacak aşkı merakla bekleniyor.

  1. Meryem Dizisini Siz Nasıl Buldunuz?

    1. Konu klişe olsa da seviyoruz biz bu hikayeleri
    2. Artık sıkıldık bu hikayelerden
    3. Ben dizi izlemiyorum zaten
    4. Savaş ve Meryem çok yakışıyorlar, ben seviyorum aşk hikayelerini
    1 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir