Eğlence, Medya

Milano Moda Haftasında Podyuma Çıkan Öykü Baştaş’tan Tarihi Ayar

Dünya Moda Haftaları fırtına gibi başlayıp, tatlı bir meltem rüzgarı gibi sona ererken, podyumda birbirinden güzel ve farklı isimler de kendini gösterdi. Bazı isimlerin ilk defa yer aldığı podyumda bu kez Türkiye’den de ilk defa bir isim yer aldı.

İçerik Navigasyonu

Podyumdaki Türk Kim

Podyumda gözler ona çevrilmiş kim bu diye sorarken aslından onun Instagram üzerinden keşfedilmiş 1997 doğumlu genç model Öykü Baştaş olduğunun öğrenilmesi uzun sürmeyecekti. Genç manken Milano Moda Haftası’nda podyuma çıkan ilk Türk olma özelliğiyle adını tariihe yazdırdı.

Öykü Baştaş Kimdir

Aslında podyumlara çıkma hikayesi film olacak kadar ilginç. Ve tabi bu süreçten nereden nereye geldiği de. Instagram da sıradan bir Türk kızı olarak hayatını devam ettirirken fotoğraflarından dolayı bir Amerikalı ajansın dikkatini çekiyor. Ve tabi hemen görüşmeler başlıyor. Çok hızlı gelişen bu süreç ve devamında ise Öykü Baştaş, Gucci gibi dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini Paris ve Milano haftalarında sergilemeye başlıyor. Ve bir anda Öykü Baştaş dev markaların aranan yüzü oluyor.

Oylum Talu’nun Konuğu

Öykü Baştaş devam eden süreçte Oylum Talu’nun konuğu olarak bir televizyon kanalında programa katılıyor. Program gayet güzel eğlenceli bir muhabbet sonunda biterken talu programından hoşuna giden bir kareyi kendi sayfasında paylaştı.

Ve şooookkk

Bir sosyal medya kullanıcısı ise Oylum Talu’nun, “Milano moda haftasında podyuma çıkan ilk Türk kızımız” başlığıyla instagram’da paylaştığı fotoğrafı, Twitter aracılığıyla paylaşarak altına ilginç bir yorum yaptı.

“Günaydın umarım körümdür”

Oylum Talu’nun Instagram’daki sayfasını takip eden herkes Twiter’daki bahse konu yorumla bir anda şok olurken Öykü Baştaş’ın yorumu herkesi ikinci defa şok etti.

Öykü Baştaş’ın Şok Eden Cevabı:

“Bencede güzel değil, bende beğenmiyorum.”

Devamında ise Twiter’daki paylaşımı yapan kişiden de mahcubiyet ve pişmanlık içeren başka bir yazının gelmesi gecikmedi.

“Öykü sil dersen sileyim.”

Öyküden Büyük Bir Olgunluk

Öykü Baştaş, büyük bir olgunluk göstererek örnek olacak bir olgunlukla Twitter üzerinden meseleyi sonlandırdı.

“Niye silesin, Twitter herkesin düşüncelerini özgürce paylaştığı bir ortam. Yanlış bir şey görmüyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir