Eğlence, Geyik, Sizce

Murat Başoğlu-Burcu Başoğlu Skandalında Son Gelişmeler

İlk başta kadını tanımadığını ifade eden Başoğlu bir süre sonra kadının Olga isimli bir kadın olduğunu söyleyerek çelişki ifadeler kullanılmıştı. Ardından gerçek ortaya çıkmış ve Murat Başoğlu’nun yeğeniyle ilişki yaşadığı basında geniş yer bulmuştu. Bu skandal ile başlayan süreçte gün geçtikçe değişik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

murat-basoglu-nun-aldattigi-esi-hande-bermek-2.jpeg

Burcu Başoğlu’nun Hayatında Değişiklikler

Burcu Başoğlu’nun eşi Selçuk Kabadayı bu görüntüler ve olaylardan sonra harekete geçti ve eşine boşanma davası açtı. Ayrıca yaşanılan olaydan maddi ve manevi zarar görmesi nedeniyle ayrılmak istediği eşine yüklü miktarda tazminat davası açtı.

murat-basoglu-sorulardan-kacti-3.jpeg

Selçuk Kabadayı aynı zamanda Burcu Başoğlu ile birlikte Murat Başoğlu’nun sahibi olduğu spor salonunda beraber çalışıyorlardı. Bu bilginin ortaya çıkmasıyla birlikte Selçuk Kabadayı’nın çalıştığı iş yerinden ayrılıp ayrılmadığı da merak konusu oldu. Bu konuda net bir bilgi henüz yok.

Murat Başoğlu’na Dava

 Selçuk Kabadayı aynı zamanda yaşadığı olaylardan ötürü Murat Başoğlu’na tazminat davası açtı. Tazminat davası haberi gündemde yerini korurken bir haber de Murat Başoğlu’nun eşi Hande Başoğlu’ndan geldi. Hande Başoğlu 14 senelik eşi ve çocuğunun babası Murat Başoğlu’na boşanma dava açtığını açıkladı. Boşanma davası henüz başlamamış olsa da daha önce de benzer olaylar nedeniyle evlilik magazin gündemine gelmişti.

yilin-skandalinda-detaylar-bosanma-dilekcesine_.jpg

Oyunculuk Ajansı İlişkisini Kesti

Aile içi ilişki olayının gündemde yer almasıyla birlikte Başoğlu’nun oyunculuk yaptığı ajans bu konuda harekete geçti ve oyuncuyla olan bütün iş ilişkisini sona erdirdi. İnternet sitesinden Başoğlu’nun bilgilerini kaldıran firma bundan sonra oyuncuyla çalışma yapmayacağını belirtti.

1990’lı yıllarda ekranların en çok izlenen programlarından birisi olan Sabah Şekerleri isimli programın sunuculuğunu yapan Başoğlu, yakın zamanlarda televizyonda yayınlanan bir dizide başrol oyuncusu olarak oynamıştı. Ayrıca Başoğlu sunduğu yarışma programları ve yaptığı filmle de tanınan bir oyuncu olarak öne çıkıyordu.

  1. Bütün Bu Süreç Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

    1. Tek kelimeyle iğrençlik
    2. İnsanlarda utanma kalmamış
    3. Bu konu niye bu kadar gündemde kalıyor anlamıyorum
    4. Beni ilgilendiren bir durum değil, banane
    12 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir