Medya

Murat Başoğlu İle Teknede Öpüşürken Görüntülenen Yeğeni, Eşinden Boşanıyor

Bu kez Murat Başoğlu ile öpüşen yeğen Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı çeşitli açıklamalarda bulundu ve boşanacaklarını söyledi.

murat-basoglu-sorulardan-kacti-2.jpeg

YEĞENİ İLE BERABER OLDU, YUVASINI YIKTI

Geçtiğimiz günlerde Bodrum açıklarında bir teknede bir kadın ile öpüşürken görüntülenen ve medyada büyük olay olan manken ve sunucu Murat Başoğlu ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İlk önce teknedeki bu gizemli kadının ailece de görüştükleri ve akrabası olan Burcu Başoğlu Kabadayı olduğunun öğrenilmesi herkes tarafından büyük bir şokla karşılandı. Akrabası ile teknede öpüşürken yakalanan ünlü sunucu Murat Başoğlu 14 senelik evliliğinin de yıkılmasına neden oldu.

murat-basoglu-aldatti-1.jpg

ALDATILAN EŞ SELÇUK KABADAYI AÇIKLAMA YAPTI

Murat Başoğlu ile teknede öpüşürken görüntülenen yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı cephesinde ise bugüne kadar bir suskunluk vardı. Ancak aldatılan eş Selçuk Kabadayı konu ile ilgili kısa bir açıklama yaparak görüntülerin olduğu fotoğrafların eşine ait olduğunu doğruladı. Konu ile ilgili daha fazla açıklama yapmak istemediğini söyleyen aldatılan eş Selçuk Kabadayı sadece boşanacaklarını söyleyerek basın mensuplarının yanından hızla uzaklaştı. Burcu Başoğlu Kabadayı ile Selçuk Kabadayı’nın 2015 senesinden beri evli oldukları öğrenildi.

murat-basoglu-nun-aldattigi-esi-hande-bermek-1.jpeg

İkili ile Murat Başoğlu ve ailesinin ise hep bir arada oldukları ve daha önce sık sık görüştükleri belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir