Eğlence, Medya

Murat Başoğlu’nun Açıklamalarını Samimi Buldunuz mu?

Görüntülerin internette yayılması üzerine açıklama yapan Başoğlu teknedeki kişinin yabancı uyruklu bir kadın olduğunu iddia etmiş fakat sonra bu kişinin yeğeni Burcu Kabadayı olduğu hakkında haberler ortaya çıkmıştı.

murat-basoglu-gozyaslarina-boguldu.jpg

İçerik Navigasyonu

Murat Başoğlu Sessizliğini Bozdu

Bu gelişmeler sonrasında eşinden boşanan Başoğlu aynı zamanda yeğeninin eşi Selçuk Kabadayı tarafından açılan tazminat davasıyla karşı karşıya kalmıştı. Bu süreçte herhangi bir açıklama yapmayan ve sessiz kalmayı tercih eden Murat Başoğlu uzun bir süreden sonra konuşma kararı aldı ve UçanKuş TV’ye açıklamalarda bulundu.

Eşimi Aldattım Ama..

Aylar sonra ortaya çıkan ve fiziki olarak değişiklikler yaşadığı görülen Başoğlu yaptığı açıklamalarda süreçte olan pek çok olaya değendi. Açıklamalarında eşini aldattığını kabul eden Başoğlu aldattığı kişinin ise yeğeni Burcu olmadığını ifade etti. Bu açıklamasının ardından detaylarla ilgili bilgiler veren Başoğlu yeğeni ve beraber olduğu kişiyle birlikte tekneye bindiğini kabul ederken bir süre sonra yeğeninin tekneden indiğini ve sadece beraber olduğu kişiyle kaldığını açıkladı.

murat-basoglu-burcu-kabadayi.jpg

Fotoğraflarda görünen kişinin ise yeğeni olmadığını tekrar söyleyen Başoğlu bu durumun yargı sürecinin sonunda kanıtlanacağını ifade etti. Açıklamalar sırasında oldukça üzgün ve pişman olduğu görünen Başoğlu yargı sürecinin takipçisi olduğunu söyledi.

Şoktayım

Daha önce ortaya çıkan ve Murat Başoğlu’nun yeğeni, yeğeninin eşi, spor salonundaki ortağı ve avukatların katıldığı toplantı tutanakları ile ilgili de açıklamalar yapan Başoğlu yaşananlar karşısında şoka uğradığını söyledi. Kendisine yapılanın bir kumpas olduğunu belirten Başoğlu spor salonunun hisselerinin büyük kısmının kendisine ait olduğun söylerken olayların gündemde yer alması nedeniyle ortağının kendisini aradığını ve hisse devri istediğini belirtti. Başoğlu devir işlemleri sırasında herhangi bir para alışverişi olmadığını belirtirken bu işin planlı olarak yapıldı kanaatinde olduğunu röportajında ifade etti.

Çok Olumsuz Etkilendim

Olaydan sonra gelen tepkilerden de bahseden Murat Başoğlu çocuğunu okuldan almak zorunda kaldığını ve uzun süredir insanlarla görüşemediğini söyledi. Ayrıca eşinden boşanması nedeniyle büyük bir yıkıma uğradığını belirten Başoğlu bütün süreci takip ettiğini belirtti.

  1. Murat Başoğlu'nun Açıklamalarını Samimi Buldunuz mu?

    1. Kesinlikle samimi değil
    2. Çok acı çektiği belli
    3. Gözyaşları ile iyi bir izlenim uyandırmaya çalışıyor olabilir
    4. Hiç bir şekilde güvenmiyorum, yapılan kabul edilemez
    7 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir