Medya

Murat Başoğlu’nun Çalışanları İsyan Etti

Televizyon dünyasının ünlü simalarından olan Murat Başoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yeğeni ile yaşadığı yasak aşkın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Gündeme bomba gibi düşen görüntüler sonrasında Başoğlu bir açıklama yaparak hayatının karardığını ve bir daha ne televizyona ne de podyuma çıkabileceğini söylemişti. Yaşanan bu olaylar üzerine Murat Başoğlu’nun ortağı olduğu spor salonu da bir açıklama yapma gereği hissetti. Yapılan açıklamada Başoğlu’nun spor salonu ile herhangi bir bağının kalmadığı dile getirildi.

888.jpeg

Geçtiğimiz günlerde Murat Başoğlu’nun kendisi gibi evli olan 35 yaşındaki yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile yaşadığı ensest ilişkinin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüler sonrası birçok insan tarafından tepki çeken Başoğlu’nun ortağı olduğu ‘’Body Project’’ isimli spor salonunun çalışanları ve eğitimcileri sert bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada Başoğlu’nun ortağı olduğu spor salonuyla herhangi bir ilişiğinin kalmadığı dile getirildi.

Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu Kabadayı’nın spor salonuyla olan ilişiğinin kesildiğini dile getiren Body Project eğitimcileri ve çalışanları, ‘’Ahlak, bir sporcunun en temel ilkesidir.’’ İfadesini kullandılar.

599e87f22269a32ff478d6a0.jpg

Body Project Tarafından Yapılan Açıklama

‘’ Geçtiğimiz ay magazin dünyasına bomba gibi düşen ve gündemi uzunca bir süre haksız yere meşgul eden yalan bir haberi, biz ‘Body Project’ eğitimcileri ve çalışanlarını derinden yaralamıştır. ‘’

murat-basoglu-hapis-cezasi-alabilir.jpg

‘’Yaşananları Şiddetle Kınıyoruz’’

‘’Toplumumuzun değerlerini hiçe sayarak yaşanan, hatta ve hatta spor dünyası içerisinde asla yeri olmayan bu ahlaksız davranışı şiddetle kınıyoruz. Ahlak, bir sporcunun en temel ilkesidir.’’

‘’Body Project İle Hiçbir İlişkileri Kalmamıştır’’

Bugüne kadar olduğumuz gibi bundan sonra da toplumumuzun en temel ihtiyacı olan sporla beraber yanınızda ve hizmetinizde olacağımızı hicapla belirtmek isteriz. Yaşanan bu çirkin olaya adı karışan Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı’nın Body Project ailesiyle hiçbir maddi ve manevi bağının kalmadığını en içten duygularımızla siz değerli müşterilerimize arz ederiz.’’ İfadeleri kullanıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir