İlişkiler, Medya, Yaşam

Murat Başoğlu’nun fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü!

Bir dönemin unutulmayan programı sabah şekerlerinden Murat Başoğlu son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Yıllar geçse de yaşlanmayan ve kendine bakan sunucu on dört yıllık eşini teknede aldatmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir kaç gün önce teknesinde bir bayanla dudak dudağa görüntülenen Murat Başoğlu açıklamalarıyla iyice kafaları karıştırdı. Görüntüleri ortaya çıkan Başoğlu önce ‘Ben bir hata yaptım, her erkeğin başına gelebilir.’ diye açıklama yaptı.

Murat Başoğlu yakalandığı kadını önce tanımadığını söyledi. Daha sonra Olga adında rus bir kadın olduğunu sadece birkaç saat vakit geçirdiğini söyledi ve pişmanlığını iletti.

murat-basoglu-aldatti.jpg

Ancak teknedeki kadının Başoğlu’nun amcasının kızı olan ve aynı zamanda sahip olduğu spor salonunun hocası olan Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edildi. Başoğlu bu iddiayı yalanladı ancak fotoğraftaki benzerlik çok dikkat çekiyor. Burcu hanımın dövmesi ve yüz benzerliği iddiaları doğrular nitelikte. Ayrıca Murat Başoğlu ‘Ben şimdi amcama ne diyeceğim’ şeklinde bir açıklama da yapmıştı.

Murat Başoğlu Bodrum’daki evine kapandı

Olayların ardından Gündoğan’daki evine kapanan Başoğlu magazinciler tarafından görüntülendi. Yüzünün asıklığı dikkat çeken Başoğlu instagram hesabını da yorumlara kapattı.Sessizliğini koruyan Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek’in açıklama yapması da merakla bekleniyor.

murat-basoglu-esini-aldatti-mi.jpg

Murat Başoğlu kimdir?

1968 İzmir doğumlu Murat Başoğlu sabah şekerleri adlı televizyon programıyla tanındı. Sunuculuk ve mankenlik yapan Başoğlu evli ve bir çocuk babasıdır.Çilek Kokusu adlı dizide rol alan Başoğlu tasarım ürünlerle ilgili bir şirket yönetmektedir.

 

 

  1. Sizce Murat Başoğlu'nun teknesindeki kadın kimdi?

    Peki siz ne düşünüyorsunuz?

    1. A- Rus Olga
    2. B- Yeğeni Burcu
    3. C- Kendisi de tanımıyor
    4. D-Onu mu düşüneceğim daha önemli işlerim var
    84 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir