Geyik, İlişkiler, Medya

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur Evliliğin Bitti Mi?

Ünlü çiftten ayrılık iddiası geldi. 2015 yılında evlenen ünlü çift, sürekli arılık haberleriyle karşı karşıya gelmekteydi. Her seferin de bu iddiaları yalanlayan, ve çok mutlu olduklarını belirten çift bu sefer sessizliklerini korumayı tercih ettiler. Ayrılık iddiaları çıkmadan önce, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur birlikte bir film de rol alacaklardı. Fakat çıkan haberlere göre Merve Boluğur kadrodan ayrıldığı, ve Murat Dalkılıç’ın o rol için eski sevgilisi Ekin Türkmen’i düşündüğü iddia edildi.

merve-bolugur-bosaniyor-mu.jpg

 Bu durum karşısında ünlü çiftten biri açıklama gelmedi. Dalkılıç’ın film de beraber oynayacağı rolü eski sevgisi Ekin Türkmen’e vereceği iddiası ise şaşkınlığa sebep oldu. Rolü kabul edip etmeyeceği kesin olmayan Ekin Türkmen tarafından da bir açıklama gelmedi

Ayrılığın Sebebi

Murat dalkılıç, sanat camiasının en beğenilen şarkıcısı olması yanında yaşadığı özel hayatıyla da dikkat çeken sanatçılardan biri. Dalkılıç ve Boluğur çifti büyük bir aşkla evlenerek birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini göstermişlerdi. Dalkılıç’ın, verdiği bir konser sırasında eşinin gözlerinin içine bakarak şarkı söylemesi uzun süre konuşulmuştu. 

murat-dalkilic-bosaniyor.jpg

Sevenleri evliliklerin de bebek haberi beklerken gelen iddialar herkesi şaşırttı. Son günlerde çıkan iddialara göre Merve Boluğur’un ayrılma sebebinin Murat Dalkılıç’ın kıskançlık, ve konserler yüzünden yurt dışında olması olduğu gelen duyumlar arasında. Merve Boluğur çıkan haberler ardından saçlarını kestirmiş ve rengini değiştirmişti. İnstagramda paylaştığı fotoğrafın altına takipçilerinden gelen yorumlar bir hayli ilginçti. ‘Merve her mutsuz kadın gibi saçıyla oynadı’ yorumları en dikkat çekenler arasında.

  1. Murat Dalkılıç Merve Boluğur’un rolünü Ekin Türkmen’e verir mi ?

    1. Murat Dalkılıç rolü verse bile Ekin Türkmen rolü alır mı?
    2. Merve hayatta izin vermez
    3. O bir oyuncu. Rolü beğenirse alabilir.
    4. Beni ilgilendirmiyor
    3 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir