Geyik, Medya

Mustafa Erdoğan’ın Attığı Mesajlar Arkadaşça Mı?

Daha önce bir sunucu ile olan ilişkisiyle magazin basınının odağı olan Mustafa Erdoğan bu sefer de şarkıcı Hatice’ye attığı mesajlarla gündemde kendine yer buldu. İnternete düşen resimlerde ikilinin arasındaki konuşmalar olduğu görülürken özellikle sosyal medyada hakkında çok fazla yorum yapılan konular arasında kendine yer buldu.

mustafa-erdogan.jpg

Herşey Nasıl Başladı?

Aylar önce şarkıcı Hatice’yi Instagram isimli sosyal medya platformundan takibe alan Erdoğan mesajlar ile şarkıcıyla iletişime geçti. Edinilen bilgiye göre ikili arasındaki konuşmalar Mayıs ayına kadar uzanıyor. Mesajlarda şarkıcıyı yemeğe davet eden Mustafa Erdoğan; kıskanç bir sevgilim var cevabını aldıktan sonra ısrarına devam ediyor. “Kaç kurtul” veya “Vurmadın mı” gibi ifadelerle mesajlarına devam eden Mustafa Erdoğan’ın konuşmaya devam ettiği görülüyor.

Resimlere göre Mustafa Erdoğan farklı zamanlarda konuşmayı başlatıp buluşma teklifinde bulunurken sanatçının buluşma tekliflerini reddettiği görülüyor. Bir konuşmada da Mustafa Erdoğan ismi dedikodulara karışıyor diye başlayan uzun bir mesaj yazan şarkıcıya Mustafa Erdoğan “Güven yeter” diyerek konuşmayı devam ettiriyor.

mustafa-erdogan-esi.jpg

Mustafa Erdoğan İddiaları Reddetti

Resimlerin internet ortamında paylaşılması ve sosyal medyada gelen tepkiler üzerine Mustafa Erdoğan bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamasında Hatice’nin iyi bir arkadaşı olduğunu söyleyen Erdoğan daha önce Anadolu Ateşi gösterilerine ünlü şarkıcının da geldiğini belirtti. Aralarında arkadaşlık ilişkisi olduğunu söyleyen Mustafa Erdoğan internette dolaşan mesajlaşma resimleri için de “O mesajlar arkadaşça mesajlardır” ifadesini kullanarak başka iddiaları reddetti.

Sizce Mustafa Erdoğan attığı mesajlarda arkadaşça mı davranıyor?

  • Evet arkadaşça mesajlaşma var
  • Hayır arkadaşlıktan fazlası var
  • Bizi ilgilendirmez ne yaparlarsa yapsınlar
  • Aralarındaki samimiyeti bilemeyiz yorum yapmayalım
  1. Sizce Mustafa Erdoğan attığı mesajlarda arkadaşça mı davranıyor?

    1. Evet arkadaşça mesajlaşma var
    2. Hayır arkadaşlıktan fazlası var
    3. Bizi ilgilendirmez ne yaparlarsa yapsınlar
    4. Aralarındaki samimiyeti bilemeyiz yorum yapmayalım
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir