Sinema

Mutlaka İzlemeniz Gereken Animeler

Özellikle Uzak Doğa yapımları, dünya piyasasına açılarak milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başarmıştır. Meraklı bir dizi ve film izleyicisiyseniz, aşağıda belirtilen animeleri de mutlaka izlemeniz gerekir.

one-piece.jpg

1) One Piece

Dünyadaki her şeye sahip olan Korsan Kral Gold Roger, idam edilmeden önce bütün mal varlığının Grand Line’de olduğunu belirtir ve onu bulmaları gerektiğini söyler. Bunun üzerine herkes Gran Line’a akın eder ancak buraya girmek oldukça zor, canlı kalabilmek ise imkansızdır.

Monkey D. Luffy’nin rüyası ise One Piece hazinesi ele geçirip Korsan Kral olmaktır. Küçük yaşlarda şeytan meyvesi yiyen Luffy, lastik çocuğa dönüşür. Dünya üzerinde üç tane şeytan meyvesi, bulunmaktadır ve bu meyveler yiyen kişilere doğa üstü güçler vermektedir. Fakat bunun bedeli ise asla yüzememektir. Şeytan meyvesini yiyen Luffy denizlere açılır ve One Piece hazinesini bulmaya koyulur.

Steins-Gate-anime.jpg

2) Steins Gate

Bir mikrodalga fırın ile geçmişlerine mesajlar gönderebilen bir arkadaş grubunun hikayesinin anlatıldığı Steins Gate’te birbirinden farklı deneyler yapılmaktadır. Ayrıca SERN adlı kuruluş da zaman yolculuğu araştırmaları yapmaktadır. Animedeki karakterler de bir şekilde yakayı ele vermemeye çalışır.

Slam-Dunk-anime-film.jpg

3) Slam Dunk

 Kavgacı bir tip olan Hanamichi Sakuragi, sürekli aşık olur ve ret edilir. Liseye giden bu genç yine bir gün bir kız tarafından ret edilir. Fakat bu sefer kız, Sakuragi’ye onu neden ret ettiğini de söyler. Kendisi basketbol takımından biriyle çıkmak istemektedir. Bunun üzerine Sakuragi, daha önce yalnızca amatör olarak ilgilendiği dövüş sporlarının dışında basketbol takımına girmek için çaba gösterir. Bunu da sırf sevdiği kızın kalbini kazanmak ve onunla çıkmak için yapar.

Bu aniemeleri izleyerek keyifli vakit geçirmeniz mümkün. Sevdiklerinizle birlikte keyifli bir film seansı düzenleyip bu en iyi animeleri izleyebilirsiniz. Hadi, vakit kaybetmeden anime keyfi başlasın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir