Kültür, Sinema

Mutlaka İzlemeniz Gereken Aşk Filmleri!

Her zaman hatırlayacağımız aşk filmleri listesi çok uzun olsa da en güzellerini sizin için seçtik.

  1. Hatırlanacak Bir Anı

Kore filmlerinin en güzel örneklerinden olan film, tertemiz gerçek bir aşkı anlatıyor. Yozlaşmamış her şeyiyle kendini sevdiğine adayan erkeğin aşkını izliyoruz filmde. Alzheimer hastası sevdiği kadın için gösterdiği sabır ve fedakârlık izleyicinin gözyaşlarını sel ediyor ve film de unutulmaz aşk filmlerinin başında geliyor. Başrollerini; Woo-sung Jung ve Ye-jin Son paylaşıyor.

kal-ho-naa-ho-izle.jpg

  1. Kal Ho Naa Ho

 Hint filmlerinin samimiyetini ve eğlenceli halini fazlasıyla yaşadığımız bu filmde, ayrıca sevdiğinin mutluluğu için, aşkından vazgeçebilmeyi izliyoruz. Kalbi acıyla inlerken mutlu görünmeye çalışmak, içindeki acıları haykırmak isterken sessiz kalabilmeyi başarmak işte bunları görüyoruz filmde. Filmdeki kahramanlarla birlikte aşkı, acıyı hissedebildiğiniz filmin başrollerinde Shahrukh Khan ve Preity Zinta var.

en-cok-izlenen-ask-filmleri.jpg

  1. Sevginin Bağladıkları

En iyi romantik komedi filmler arasında yer alan film herşeyini kaybettiğini düşünen bir adamın hikâyesi. Babasının mutluluğu için çabalayan sekiz yaşındaki oğulun ifadeleri izleyenleri büyüleyecek. Meg Ryan ve Tom Hanks rol almışlar bu eğlenceli romantik komedide. Bir radyo programından gürültü patırsız tertemiz bir aşka giden film mutlaka izlenmelidir.

  1. Sen Uyurken

Romantik komedilerden en güzellerinden biridir sen uyurken. Uzun bir süre sadece hayal edebildiği kişinin yanında olur Lucy. Çok sevdiğini düşündüğü kişi komadadır. Yanında sadece kendisi vardır. Koma süresi boyunca pek çok değişecek, Lucy’yi şaşırtacak ve kalbinin gerçek sahibinin hayran olduğu adam olmadığını anlayacaktır. Sandra Bullock ve Bill Pullman’ın başrolde oynadığı film mutlaka en az bir kere izlenmelidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir