Eğlence

Narinliğinden İlham Alın: Kaşmir Kazak Modelleri

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmesi ile alışveriş mağazalarındaki reyonlarda olan o ince bluzlar, tunikler kendini biraz daha kalın olan parçalara bıraktı diyebiliriz. Bu parçalardan biri ise kaşmir kazaklar. Kış mevsiminde sıklıkla kadınların tercih ettiği adeta kombinlerin demirbaşı niteliğinde olan kazaklar, kaşmir hali ile de oldukça seviliyor ve kullanılıyor diyebiliriz.

Kombin yapımı kolay ve de sımsıcak tutması ile kadın moda dünyasının vazgeçilmezi kaşmir kazak modelleri. Dilerseniz bu kış mevsiminde de görecek olduğumuz kaşmir kazaklar hakkında biraz konuşmaya ne dersiniz?

Renk renk modelleri ile içinizi ısıtan parça: Kaşmir kazak

Önceden vardı ya hani yaz mevsimi renkleri ve kış mevsimi renkleri diye bir ayrım, artık o ayrım ortadan kalktı. Ve bundan en güzel şekilde yararlanan parça kesinlikle kaşmir kazaklar oldu. Herhangi istediğiniz bir renk kaşmir kazak ile sımsıcak hissedebilirsiniz. Ayrıca sıcak tutmasının yanı sıra narin bir imaj da sergilemenize yardımcı olan kaşmir kazaklar ile kombin yapmak oldukça kolay. İstediğiniz tarzda ister klasik ister spor kombinleri bu parça ile yapmanız oldukça kolay. Dilerseniz mini bir etek ve şık bir bot ile klasik bir kombin yapabilir veya skinny Jean bir pantolon ve postal botlar ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz.

Model skalası ise oldukça geniş

Var olan diğer parçaların aksine kaşmir kazakta bir model çeşitliliği söz konusu. Balıkçı yaka, v yaka, degaje yaka, salaş yaka olmak üzere birçok yaka çeşidi bulunmakla birlikte aynı zamanda bir desen çeşitliliği de söz konusu. Örgü model ise bunlardan sadece biri diyebiliriz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi istediğiniz tarz ve modelde ki kaşmir kazak ile çeşitli kombinler ortaya çıkarabilirsiniz. Örnek klasik bir kombin yapacak olursak eğer, siyah renkli kaşmir kazak ve bordo desenli mini bir etek ile çizme giyerek gayet şık ve zarif bir imaj sergileyebilirsiniz. Günlük bir kombin yapacak olursak eğer, balıkçı yaka kaşmir bir kazak, siyah skinny Jean ve cat tarzındaki bir bot ile de günlük tarzda bir kombin yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir