Sizce, Spor

Neymar Beklentileri Karşılayabilir Mi?

Transfer, kulüplerin başka külüpler de forma giyen sporcuları kendi takımlarında oynaması için, muhatap olunan kulübe oyuncu satan kulübün istediği parayı vererek, oyuncunun bütün haklarını elinde bulundurmasıdır.

Kulüpler her dönemde kendilerine fayda sağlayacağını düşündükleri sporcuları para veya takas karşılığında kendi takımlarına kazandırır. Dünya üzerinde ki hemen hemen bütün kulüpler daha başarılı bir sezon velecek yatırımı için oyuncu satın alırlar. Geçtiğimiz günlerde transfer rekoru kıran PSG, Barcelona FC forması giyen Neymar JR. 222 Milyon Euro gibi astronom,k rekor bir fiyatla kadrosuna kattı. Neymar beklentileri karşılayabilir mi? Bir çok futbol severin merakla beklediği bir konu.

neymar-kimdir-2.jpg

İnsanlar, futbol da heyecan istiyor özellikle hücum ve atak futbol oynayan takımlar daha çok izleniyor ve takip ediliyor.Futblun bu derece rağbet ve itibar görmesi, insanlar için bir tutku olması, şüphesiz içinde rekabeti ve gol unsurunu barındırmasıdır. Çoğu insana göre bu uçuk transfer hiç yapılmamalıydı. İnsanlar bu transferin sadece maddi boyutuna bakmamalı Neymar JR’nin takıma yapacağı katkı da göz önünde bulundurulmalıdır. Bu taransferin doğru bir karar mı yoksa baştan aşağı yanlış yapılan bir transfeer politikası mı zaman gösteerecek. İnsanların sadece zamana ihtiyacı var, biraz sabretmeleri gerekecek. Transfer şu ana kadar dünya üzerinde yapılan en pahalı transfer olma özelliği taşıyor. Bundan önce geçen yıl Junetus’dan, M.United’e transfer olan Paul POGBA’ya aittir 105 Milyon Euro.

Kulüplerin reklam gelirleri, TV gelirleri ve oyuncu transferlerinden gelen paralar çok fazla olunca takımlar çok yüksek maliyetteki sporculara uçuk fiyatlar ödeyebiiyor. Bazı kulüpler takım yönetimi ve siyaseti sayesinde para israfına engel olurken, bu kulüpler kendi içlerinden , altyapılardan oyuncu yetiştiriyor. Doğru olanda budur zaten.

  1. Sizce Neymar Beklentileri Karşılayabilir Mi?

    1. Evet karşılayabilir
    2. Hayır karşılayamaz
    3. Bu para bu Neymar için fazla
    4 Oy
    Sonuçlarınızı Paylaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir